MENÜ

Ergin Ataman'a ilk destek Erdem Can'dan geldi

Yunan medyasında çıkan habere göre; Ataman’ın ‘Yunanistan’a Fenerbahçe‘yi yenmek için geldim’ dediği iddia edilmişti. Ataman’a ilk destek Anadolu Efes’i çalıştıran Erdem Can’dan geldi.

Ergin Ataman'a ilk destek Erdem Can'dan geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün gittiği Yunanistan ziyareti sırasında, Panathinaikos’u çalıştıran Ergin Ataman’la görüşmüş ve bu görüşme sonrası Yunan medyasında manipülatif haberler yapılmıştı. O görüşmede Ataman’ın ‘Yunanistan’a Fenerbahçe‘yi yenmek için geldim’ dediği iddia edilmişti. Çıkan bu çirkin haber, Ergin Ataman tarafından yalanlanmış ve o medya kuruluşunu mahkemeye vereceğini söylemişti. Ataman’a ilk destek Anadolu Efes’i çalıştıran Erdem Can’dan geldi.

Haberin Devamı

Can, “Beni bilen bilir, hayatımda her şeye ve herkese rağmen doğru bildiğimi söyledim ve söyleyeceğim. Ergin Ataman, Türk basketbol tarihinin en başarılı başantrenörüdür. Ülkemizi yurt dışında temsil eden çok önemli bir figürdür. Kendisi üzerine yapılan bu haksız ve bilinçli medya oyununu kabul etmiyorum ve bir EuroLeague başantrenörü olarak sonuna kadar onun yanında olduğumu belirtmek istiyorum” dedi. Bu arada Anadolu Efes, 2’de 2 yaptığı çift maçlı haftada, salı günü Panathianikos’u (71- 68), dün de Alba Berlin’i (89-97) yendi.

Ergin Atamana ilk destek Erdem Candan geldi

YORUM YAZ