MENÜ

Ergin Ataman: Mutlaka çok sert savunma yapıp, galip gelmek istiyoruz

Turkish Airlines Euroleague'in 30. haftasında 17 Mart 2022, Perşembe günü Litvanya’nı temsilcisi Zalgiris Kaunas'a konuk olacak olan Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: Mutlaka çok sert savunma yapıp, galip gelmek istiyoruz

Turkish Airlines Euroleague'in 30. haftasında 17 Mart 2022, Perşembe günü Litvanya’nı temsilcisi Zalgiris Kaunas'a konuk olacak olan Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'in resmi internet sitesinde yer alan açıklamalara göre Zalgiris Kaunas’ın takım olarak çok iyi mücadele ettiğini belirten Ergin Ataman, sert savunma ve az top kaybı ile galip gelmek istediklerini dile getirdi.

Ergin Ataman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Zalgiris Kaunas’ın play-off iddiası olmamasına rağmen, son haftalarda çok formdalar ve muhteşem Zalgirio Arena atmosferinde flaş galibiyetler aldılar. Takım olarak çok iyi mücadele ediyorlar. Mutlaka çok sert savunma yapıp, az top kaybı ile topu daha iyi paylaşarak galip gelmek istiyoruz."

"İvme kazanmalıyız"

Anadolu Efes'in tecrübeli basketbolcusu Chris Singleton ise karşılaşma ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Zalgiris Kaunas maçı bizim için çok önemli. Euroleague’de oynadığımız son iki maçı maalesef kaybettik ve sezonun bu son bölümüne girerken sıralamada biraz tehlikeli bölgeye yaklaştık. Sezonu güçlü bir şekilde bitirmeliyiz ve play-off’lara girerken ivme kazanmalıyız."

Haberin Devamı

YORUM YAZ