MENÜ

Ergin Ataman: Doğru şut seçimleri ile sonuca gitmek istiyoruz

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta erteleme maçında 8 Mart 2022, Salı günü İspanya temsilcisi Baskonia'ya konuk olacak olan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: Doğru şut seçimleri ile sonuca gitmek istiyoruz

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta erteleme maçında 8 Mart 2022, Salı günü İspanya temsilcisi Baskonia'ya konuk olacak olan Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, mücadele öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'in resmi internet sitesinde yer alan açıklamalara göre önemli bir haftaya başladıklarını belirten Ergin Ataman, doğru şut seçimleri ile sonuca gitmek istediklerini dile getirdi.

Ergin Ataman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Önemli bir haftaya başlıyoruz. Önce İspanya’da Baskonia ile sonra da AS Monaco ile play-off’lar icin çok önemli iki maça çıkacağız. Baskonia’nın her ne kadar play-off iddiası çok az olsa da, geçtiğimiz Pazar akşamı İspanya Ligi’nde Real Madrid’i Madrid’de yenerek formda olduğunu gösterdi. Kendi sahasında Wade Baldwin ve Jayson Granger’ın hızlı oyunu ile çok tehlikeli bir takım. Hızlı hücumlarını mutlaka durdurup kontrollü doğru şut seçimleri ile sonuca gitmek istiyoruz..."

Haberin Devamı

YORUM YAZ