MENÜ

Clyburn'den olay tweet! Ergin Ataman ile tartışmıştı

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in Amerikalı yıldızı Will Clyburn'ün sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar takım içinde problemler olduğu izlenimi yarattı.

Clyburn'den olay tweet! Ergin Ataman ile tartışmıştı

Türk Hava Yolları EuroLeague'de bu beklentilerin altında kalan son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes'in yıldızı Will Clyburn, sosyal medyadan paylaştığı mesaj takım içinde sorun olduğu iddialarını beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

Ergin Ataman ile anlaşmazlığı kameralara yansıdı

Başarılı oyuncunun Anadolu Efes Baş Antrenörü ile olan gerilimi 22 Ocak'ta oynanan Galatasaray Nef maçında kameralara yansımıştı. Maç içinde Ergin Ataman ile tartışma yaşayan Amerikalı yıldız saha kenarında koçuna 'Oynamama izin ver' şeklinde bir serzenişte bulunmuştu.

Clyburnden olay tweet Ergin Ataman ile tartışmıştı

"Aile kavga ettiğinde kimse kazanmaz"

Sezon başında CSKA Moskova'dan transferi ile büyük heyecan yaratan oyuncu Twitter hesabından "Aile kavga ettiğinde kimse kazanamaz" mesajını yayınladı. Tweet şimdiye 140 bin görüntüleme aldı.

Clyburnden olay tweet Ergin Ataman ile tartışmıştı

"İçimdeki Mike James'i ortaya çıkarmak üzereyim"

Attığı tweet'e taraftarların tepki göstermesi üzerine Will Clyburn, EuroLeague'de Olimpia Milano ve CSKA Moskova'da oynadığı dönemlerde koçları ile sorun yaşayan ve kadro dışı bırakılan yakın arkadaşı Mike James'i örnek göstererek "Bu hayranlar bugün beni rahat bırakmazsa içimdeki Mike James'i ortaya çıkarmak üzereyim." ifadelerini kullandığı bir mesaj daha yayınladı.

Haberin Devamı

Clyburnden olay tweet Ergin Ataman ile tartışmıştı

 Olympiakos maçı sonrası atıştılar

3 Şubat'ta EuroLeague'de Anadolu Efes'in Olympiakos'a 76-70 mağlup olduğu maçın ardından koç Ergin Ataman, Will Clyburn ve Vasilije Micic ikilisi için "Onlara Basketbol Süper Ligi’ndeki zayıf rakiplere karşı değil, Olympiakos gibi güçlü rakiplere karşı ihtiyaç duyuyoruz." ifadelerini kullanmıştı. Will Clyburn ise bunun ardından verdiği röportajda Ataman'a "Herkesin fikri kendine, ben tüm sezon boyunca düzenli olarak sayı atıyordum. Demek ki kötü bir maç geçirmeye hakkım yok." yanıtını vermişti.

Clyburnden olay tweet Ergin Ataman ile tartışmıştı

Bireysel anlamda başarılı bir sezon geçiriyor

Anadolu Efes, EuroLeague'in ilk 8 yarışında dezavantajlı bir konumda bulunsa da Will Clyburn bireysel başarılı bir sezon geçiriyor. Efes formasını 30 maçta terleten 32 yaşındaki yıldız maç başına; 17.2 sayı, 6.0 ribaunt, 2.3 asist ve 19 verimlilik puanı ortalamaları tutturdu.

YORUM YAZ