MENÜ

Anadolu Efes bir kez daha finalde

Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında gerçekleştirdiği projelerle toplumsal değer ve farkındalık yaratan Anadolu Efes Spor Kulübü, geçtiğimiz yıl Altın Ödül kazandığı One Team Ödülleri’nde bu yıl da finale kaldı.

Anadolu Efes bir kez daha finalde

Beylikdüzü Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen projede özel sporcuların sosyal gelişimlerine katkıda bulunulmuş, bu anlamlı projeye Türkiye Spor Yazarları Derneği de destek vermişti. Turkish Airlines EuroLeague ve EuroCup’ta yer alan 42 takımın One Team projelerinin değerlendirildiği One Team Ödülleri’nde altın, gümüş ve bronz ödül kazanan takımlar ise Eylül ayı içerisinde dijital ortamda gerçekleştirilecek Yıllık One Team Semineri’nde açıklanacak. Son Altın Ödül’ün sahibi olan Anadolu Efes, 2020 yılında da One Team Ödülleri’nde finale kalan takımlardan biri olarak her yıl finale çıkma başarısını sürdürmüş oldu.

Haberin Devamı

Bir yıl önce One Team Altın Ödülü’nü kazanan projesini 2019 – 2020 sezonunda da sürdüren Anadolu Efes Spor Kulübü, 16 haftalık çalışmalar boyunca özel sporcular ile birlikte problem çözme, karar alma, takım çalışması, özgüven ve spor yapma alışkanlığı kazanma gibi konularda çalışmalar yapmıştı.

Özel sporcular sertifikalarını Ergin Ataman’dan almışlardı

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Tolga Geçim’in elçiliğini üstlendiği projede, özel sporcular One Team sertifikalarını ise Anadolu Efes Spor Kulübü Baş Antrenörü Ergin Ataman’dan almışlardı.

Özel sporcular, Anadolu Efes Spor Kulübü Merter Tesisleri’nde gerçekleştirilen bir çalışmada ise Kaptan Doğuş Balbay ve Shane Larkin ile bir araya gelmiş, Anadolu Efes’in bazı maçlarını da Sinan Erdem Spor Salonu’nda takip etmişlerdi.

Haberin Devamı

Beylikdüzü Belediyesi iş birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin desteğiyle gerçekleştirilen projenin eğitmenliklerini ise uzman antrenörler üstlenmiş, bu değerli projeye Damla Su, McDonald’s, Sportive, Sporx ve Kahve Dünyası da katkıda bulunmuşlardı.

Kulüp maskotu Çaylak’ın özel sporcularla bir araya geldiği projede; Anadolu Efes Spor Kulübü aidiyet programı Anadolu Efes Fan Club’ın üyesi taraftarlar da gönüllü olarak görev yapmışlardı.

Ödül kazanan takımlar Eylül ayında belli olacak

2020 EuroLeague One Team Ödülleri’nin finalinde ise Anadolu Efes ile birlikte AX Armani Exchange Milan, FC Barcelona, KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz, Lokomotiv Kuban Krasnodar, Olympiacos, Unicaja Malaga ve Zalgiris Kaunas yer alıyor.

Anadolu Efes’in Altın Ödül’ün son sahibi olarak katılacağı finalde altın, gümüş ve bronz ödül kazanan takımlar, Eylül ayı içerisinde dijital ortamda gerçekleştirilecek olan One Team Yıllık Semineri’nde açıklanacak.

Anadolu Efes, EuroLeague One Team Ödülleri’nde ülkemize Altın Ödül kazandıran tek kulüp olma başarısını da elinde bulunduruyor.

Kısa süre önce EuroLeague tarafından “Avrupa En İyi Pazarlama Yapan Kulübü” seçilen Anadolu Efes, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de toplumsal değer ve farkındalık yaratmaya 2020 – 2021 sezonunda da devam edecek.

YORUM YAZ