MENÜ

Amrabat Arena'da imzayı attı

Sessiz sedasız İstanbul'a gelen Faslı yıldız, Aslan'ın mabedinde 5 yıllık kontrat imzaladı. Bugün yapılacak büyük zirve sonrası transfer resmen açıklanacak.

Amrabat Arena'da imzayı attı

Galatasaray, geçtiğimiz sezondan beri kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Nordin Amrabat transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı yıldız, dün Türk Telekom Arena’daki kulüp ofisine giderek, kendisini 5 yıllığına Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı. Transferin resmiyet kazanması için küçük bir pürüz kaldı. Galatasaray, Kayserispor, PSV yetkilileri ve Amrabat’ın menaceri bugün bir araya gelecek. Bu toplantıda PSV’nin alacağı pay konusunda mutabakat sağlanacak ardından transfer borsaya bildirilecek.

4.5 milyon Euro’luk fedakarlık


Cim Bom, bu transfer için Kayserispor’a 8.5 milyon Euro (Yaklaşık 19 milyon TL) ödeyecek. Ancak daha önce yıllık 2 milyon Euro’ya anlaşma sağlanan Amrabat, bonservis ücretine katkı yapmak için bu rakamı 1.1 milyon Euro’ya çekti. Böylece, 5 senelik sözleşmesinde toplam 4.5 milyon Euro’luk (10 milyon TL) bir fedakarlık yapmış oldu.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ