MENÜ

Fatih Tekke gerçekleri

Yıldız oyuncunun menaceri Özcan Üstüntaş, gelinen son durum hakkında FANATİK'e çarpıcı bilgiler aktardı: Tek sorun askerlik değil, parada da orta yol bulunamadı. Zenit çok tok bir satıcı!

Fatih Tekke gerçekleri

Trabzonspor’da gündemin 1 numaralı ismi durumundaki Fatih Tekke konusunda neredeyse her geçen gün ortaya yeni bir iddia atılıyor, kafalar karışıyor. Yönetim kanadı, topu yıldız oyuncuya atıp, “Fatih Tekke, Zenit işini çözüp bize haber verecek” derken, şu sıralar tatil yapan golcünün menaceri Özcan Üstüntaş ise tüm gerçekleri FANATİK’e açıkladı. Kısa bir süre önce Ankara’ya gidip kısa dönem askerlik işi hakkında bilgi toplayan Fatih Tekke’nin menaceri, “Biri ortaya bir şey atıyor, sonra herkes ona inanıyor. Ama durum başka. Fatih şimdi dövizle askerlik konusunda hak kazanmış değil. Ayrıca kazansa bile hemen askere gidip onu aradan çıkarma şansı yok, askere alınma dönemi değil. Fatih gerekirse bu hakkını yakmaya hazır ama tek problem askerlik meselesi de değil zaten” ifadelerini kullandı.

‘2 milyon?Euro ve peşin’
Üstüntaş, “Tek problem askerlik değil” açıklamasını konunun maddi boyutlarıyla da güçlendirdi. İşte Zenit-Fatih Tekke-Trabzonspor üçgenindeki son gelişmeler: “Fatih Tekke için Zenit 2 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Bu paranın tamamının da peşin olması şartını koşuyor. Tok bir kulüple karşı karşıyayız. Trabzonspor 1 milyon Euro’yu gözden çıkardı, indirim bekliyoruz. Zenit, Fatih’ten memnun ve 1 yıllık sözleşme teklifi bile yaptı, olmazsa 6 ay en iyi şekilde faydalanmak, parasını da ödemekte kararlı. Kısacası bu iş yeni yıla sarkacak.”

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı

İŞTE FATİH TEKKE

YORUM YAZ