MENÜ

Beşiktaş'ın desibel rekoru kırıldı

Seattle Seahawks taraftarlarının 16 Eylül'de, San Francisco 49ers karşısında 136.6'lık desibel ile kırdıkları desibel rekoru bir ay bile dayanmadı.

Beşiktaş'ın desibel rekoru kırıldı

Nfltr.com.tr'nin haberine göre; Seattle Seahawks taraftarlarının 16 Eylül'de, San Francisco 49ers karşısında 136.6'lık desibel ile kırdıkları desibel rekoru bir ay bile dayanmadı. Hatırlanacağı üzere bu rekor, Seahawks taraftarlarından önce daha önce 2011 yılında Türk Telekom Arena'da Galatasaray taraftarları tarafından kırılmış ve medyada geniş yer almıştı.

Pazar günü, Kansas City Arrowhead Stadyumu'nda oynanan ve Oakland Raiders ve Kansas City Chiefs'i karşı karşıya getiren karşılaşmada, Chiefs taraftarları 137.5 desibel ile Seahawks taraftarlarının heveslerini adeta kursaklarında bıraktı.

Kansas City Chiefs, kırılan desibel rekorunu, resmi Twitter sayfasından attığı "137.5 DESİBEL İLE REKOR KIRILDI, taraftarlarımızla gurur duyuyoruz." tweet'i ile duyururken rekoru Galatasaray'ın elinden alan, bir önceki sahibi Seattle Seahawks, yine kendi resmi twitter sayfasından, attığı şu manidar Tweet ile Chiefs'e cevabını verdi:

"Tebrikler Kansas City Chiefs. Her rekor kırılmaya mahkumdur ancak bizim taraftarlarımız da bu rekora ev sahipliği yapma onurunu yaşadı"

Şimdi tüm gözler Seattle Seahawks'in ateşli taraftar grubu 12.Adam'dan bu yeni bir rekor denemesi gelip gelmeyeceği konusuna çevrildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ