MENÜ

Amerika onu istiyor

Beşiktaş'ın 'imajımızı zedeledi' diyerek gönderdiği İbrahim Üzülmez'i Amerikalılar istiyor. Hem de Türkiye pazarını elde edip, imaj yaratmak için...

Amerika onu istiyor

37 yaşındaki ‘Deli İbrahim’ teklifleri kabul ederse; ya LA Galaxy’de David Beckham’ın ya da NY Red Bulls’ta Thierry Henry’nin takım arkadaşı olacak.11 yıl formasını giydiği Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılan İbrahim Üzülmez’in gönderilmesi, büyük yankı uyandırmıştı. Toraman’a soyunma odasında attığı yumruğun ardından “Kulübün imajını zedeledi” diyen Başkan Yıldırım Demirören, Kaptan Üzülmez’i bir basın toplantısıyla uğurlamıştı. Örnek profesyonelliği ve hırslı kişiliğiyle tanınan İbrahim Üzülmez’e Süper Lig kulüplerinin yanı sıra, çok farklı bir ülkeden teklif geldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Teklifleri doğruladı

Futbolu geliştirmek için kolları sıvayan ve büyük yatırımlar yapan Amerikan futbol kulüplerinin, tecrübeli futbolcunun peşinde olduğu bildirildi. David Beckham’ın formasını giydiği Los Angeles Galaxy ile Thierry Henry’nin görev yaptığı New York Red Bulls takımlarının, İbrahim Üzülmez’le görüşme yaptıkları belirtildi. İki kulübün de transferi bitirip hem kadrosunu güçlendirmek, hem de Türkiye’deki futbol pazarında adını duyurmak istedikleri ifade edildi. Dün yaptığı açıklamayla kendisine gelen teklifleri doğrulayan İbrahim Üzülmez, “Yarın ne olur bilinmez. Ancak oynayacağım takıma katkıda bulunmak için elimden geleni yaparım” diyerek, önerilere yeşil ışık yaktı.

YORUM YAZ