MENÜ

"Amacımız seriye başlamak"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, amaçlarının Gençlerbirliği maçını kazanarak, ligin ikinci yarısında sahalarında galibiyet serisine başlamak olduğunu söyledi.

"Amacımız seriye başlamak"

Sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Antalyaspor, hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mehmet Özdilek gözetiminde gerçekleşen antrenmanda, futbolcular hafif koşu yaptıktan sonra salonda çalıştılar. İdmana sakatlığı devam eden Tuna Üzümcü katılmadı.

Haberin Devamı

"BU TAKIMIN SEYİRCİ DESTEĞİNE İHTİYACI VAR"
Teknik direktör Mehmet Özdilek, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen haftalarda iyi oynamalarına rağmen bunu skora yansıtamadıklarını, bu nedenle de Kasımpaşa maçında galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Her maçın zor olduğunu ve her maçta mücadele etmek gerektiğini belirten Özdilek, "Kasımpaşa maçında her iki takım da iyi mücadele sergiledi. Özellikle Kasımpaşa, bu maçı kazanarak puanını yükseltmek ve alt sıralardan uzaklaşmak istiyordu. İki kez öne geçtik, ancak iki defa da bizi yakaladılar. Maçın 90. dakikasında attığımız güzel bir golle mücadeleyi kazanmak bizi mutlu etti" dedi.

Önlerinde Gençlerbirliği maçı bulunduğunu dile getiren Özdilek, Gençlerbirliği maçını kazanıp alttaki takımlarla olan puan farkını açmak istediklerini ve ligi 6 ile 10’uncu sıralar arasında bitirmek istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısında sahalarında oynadıkları 3 maçı da kaybettiklerini hatırlatan Özdilek, "İlk yarıda içeride oynadığımız maçlarda sergilediğimiz iyi performansı, ligin ikinci yarısında henüz sergileyemedik. Amacımız Gençlerbirliği maçını kazanarak, ligin ikinci yarısında sahamızda oynadığımız maçlarda galibiyet serisine başlamak" diye konuştu.

Kaleci Ömer’in son maçlarda yediği gollere de değinen Özdilek, şöyle konuştu:
"Ömer tecrübeli bir oyuncu, takım kaptanımız. Zaman zaman oyuncularda inişler çıkışlar olacaktır. Ancak Kasımpaşa maçında hatalı bir gol yemedi. Golü sadece kaleci yemez, takım yer. Gol attığımızda takım olarak seviniyorsak, gol yediğimizde de bir bütün olarak üzülmeliyiz. Ömer’in ortaya koyduğu performanstan memnunum."

Özdilek, taraftarlara da seslenerek, Gençlerbirliği maçında tribünleri doldurmalarını istedi. Özdilek, "İşler iyi gitmediği zaman taraftarların tepkisi çok doğaldır. Bizlerin amacı her maçı kazanmak. Zaman zaman istediğimiz neticeler olmuyor. Başarıda, takım ve taraftar bütünleşmesi çok önemli. Gençlerbirliği maçında stadın dolması en büyük arzumuz. Bu takımın seyirci desteğine ihtiyacı var" dedi.

Haberin Devamı

"GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK İSTİYORUZ" Kırmızı-beyazlı futbolcu Tita da Kasımpaşa maçının kendileri açısından 6 puanlık bir maç olduğunu ve kazandıkları için de mutlu olduklarını söyledi. Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Tita, "Attığım güzel golle maçı kazandık. Bizim için önemli olan oradan 3 puanla dönmekti. Şimdi önümüzde Gençlerbirliği maçı var ve bu maç da bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa maçında yaklaşık 45 metre uzaklıktan attığı golü değerlendiren Tita, "Golün o kadar güzel olduğunu o anda anlamayamamıştım. Eve gittiğimde internetten ve televizyondan izlediğim zaman güzel bir gol attığımı anladım" diye konuştu.

Golcü futbolcu Mehmet Yılmaz ise Kasımpaşa maçında kırmızı-beyazlı forma ile ilk golünü attığını söyledi.
Gençlerbirliği maçının zorlu geçeceğini dile getiren Mehmet, galibiyet serisi yakalamak istediklerini, hedeflerinin önlerindeki üç haftada oynayacakları maçlarda 9 puan toplamak olduğunu vurguladı.

AA

YORUM YAZ