MENÜ

Altınordu'yu asları uçurdu

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü Tur mücadelesinde evinde 3’üncü Lig ekibi Büyükçekmece Tepecikspor’u normal süresi 3-3 biten maçın uzatma bölümünde bulduğu gollerle 5-3 mağlup ederek tur atlayan Altınordu’yu as oyuncuları sırtladı.

Altınordu'yu asları uçurdu

Anıl ve Şeref hariç tamamı altyapısından yetişen yedek ağırlıklı kadrosuyla çıktığı müsabakanın ilk yarısını iyi bir oyunla 2-0 önde tamamlayan kırmızı lacivertliler, ikinci devrede üst üste yediği gollere 3-2 yenik duruma düşünce as oyuncularına sarıldı.

Haberin Devamı

Maçı çevirmek için hamleler yapan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, kaptan Ahmet İlhan’la birlikte Enis Destan ve Hüsamettin gibi gol silahlarını devreye sokarak galibiyet adına tüm kozlarını oynadı. Hüsamettin’in 89’uncu dakikada skora denge getirdiği golün asistini Enis yaparken, 104’üncü dakikada bu kez Hüsamettin, Enis’e gol pasını verdi. 118’inci dakikada ise son sözü Ahmet İlhan söyledi. Altınordu, kupada tur atlayarak ligdeki kritik Adanaspor deplasmanı öncesi moral tazeledi.

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyet ile yaşıt Altınordu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98'inci yıl dönümü büyük bir coşku ile kutlandı. Sabah saatlerinde Metin Oktay Yerleşkesi’ndeki Serpil Hamdi Tüzün Sahası’nda gerçekleştirilen kutlama törenine A takım futbolcuları, teknik ve idari heyet, altyapı takımları, idareciler ve çalışanlar katıldı. Saha zeminine açılan dev Türk Bayrağı’nın etrafında toplanan Altınordu'nun sporcuları ve çalışanlar, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından büyük bir coşku ile İstiklal Marşı’nı okudu.

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR (DHA)

YORUM YAZ