MENÜ

Altınordu’dan sakat futbolcularla ilgili açıklama

Altınordu, sakat futbolcuları Ahmet Dereli, Kürşad Sürmeli, Sami Satılmış, Yusuf Can Esendemir, Arif Şimşir ve Volkan Fındıklı'nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yayımladı.

Altınordu’dan sakat futbolcularla ilgili açıklama

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'ya sakat oyuncularından iyi haber geldi. İzmir ekibinde daha önce sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edilen santrfor Ahmet Dereli, sağ diz menisküs hasarı oluşan ön libero Kürşad Sürmeli ve sol ayak bileği yaralanması olan orta saha oyuncusu Sami Satılmış tedavileri sonrası iyileşerek takımla çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Altınordu Sporcu Beden Sağlığı Bölüm Direktörü Raşit Şimşek, kasık fıtığı ve sol diz menisküs ameliyatı olan sol bek Yusuf Can Esendemir'in takımdan ayrı çalıştığını, sol üst arka adalesinde yırtık oluşan kaleci Arif Şimşir'in ve Bodrumspor hazırlık maçı ısınmasında sağ alt arka adalesinde yırtık oluşan stoper Volkan Fındıklı'nın tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sağ üst arka adale grubunda yırtık oluşan sporcumuz Ahmet Dereli’nin, sağ diz menisküs hasarı oluşan sporcumuz Kürşad Sürmeli’in ve sol ayak bileği yaralanması olan sporcumuz Sami Satılmış’ın tedavi ve rehabilitasyon süreçleri sonlandırılmıştır. Sporcularımız bu hafta başında Atletik Performans bölümümüzün kontrolünde takım antrenmanlarına katılmaya başlamışlardır.

Haberin Devamı

Kasık fıtığı ve sol diz menisküs ameliyatı olan sporcumuz Yusuf Can Esendemir’in saha çalışmaları sağlık ekibimiz kontrolünde devam etmektedir.

Milli Takım çalışmalarında sol üst arka adalesinde yırtık oluşan kalecilerimizden Arif Şimşir’in ve Bodrumspor hazırlık maçı ısınmasında sağ alt arka adalesinde yırtık oluşan sporcumuz Volkan Fındıklı’nın tedavi ve rehabilitasyonları devam etmektedir."

YORUM YAZ