MENÜ

Altınordu'da Selim Ay ve Erdi Dikmen sevinci

Altınordu'da sakatlıkları nedeniyle uzun süredir görev yapamayan stoperler Selim Ay ve Erdi Dikmen, son oynanan Manisa FK maçıyla birlikte formalarına kavuştu.

Altınordu'da Selim Ay ve Erdi Dikmen sevinci

Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altınordu'da sakatlıkları nedeniyle uzun süredir görev yapamayan stoperler Selim Ay ve Erdi Dikmen, son oynanan Manisa FK maçıyla birlikte formalarına kavuştu. İzmir ekibinin devre arasında Çaykur Rizespor'dan kiraladığı Selim, 7 Mart'taki Göztepe derbisinden sonra Keçiörengücü (D), Tuzlaspor, Samsunspor (D) ve Denizlispor maçlarında kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Deneyimli savunmacı yedek soyunduğu Eyüpspor ve Altay (D) müsabakalarında süre bulamazken, sarı kart cezalısı Kubilay'ın yokluğunda Manisa ekibi karşısında ilk 11'de şans buldu. Selim, 49 gün sonra forma giydi.

Sakatlık yaşayan genç stoper Alperen'in yerine ilk yarının sonunda oyuna giren Erdi, 24 Mart'taki Samsunspor deplasmanında 11'de oynadıktan sonra sakatlanıp Denizlispor, Eyüpspor, Altay (D) maçlarını kaçırmıştı. Tecrebeli defans oyuncusu 32 gün sonra forma özlemini sonlandırdı.

YORUM YAZ