MENÜ

Altınordu'da Hüsamettin'in özlemi bitti

Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu'da Hüsamettin Yener, Denizlispor maçında rakip fileleri sarsarak 7 ay sonra gol sevinci yaşadı.

Altınordu'da Hüsamettin'in özlemi bitti

Spor Toto 1. Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Altınordu'nun devre arasında Göztepe'den kadrosuna kattığı forvet Hüsamettin Yener, son olarak iç sahada 5-2'lik galibiyetle sonuçlanan Denizlispor maçında rakip fileleri sarsarak 7 ay sonra gol sevinci yaşadı. Bu gol öncesinde Göztepe formasıyla ilk ve tek golünü 21 Ağustos 2022'de Erzurumspor karşısında kaydeden Hüsamettin, sarı-kırmızılı takımla ligde 10, kupada 2 maçta görev aldı.

Haberin Devamı

Göztepe'nin 10 Kasım 2022'de Bucaspor 1928'le oynadığı kupa maçında sakatlık yaşayan 28 yaşındaki santrfor, iyileştikten sonra forma şansı bulamayınca Altınordu'ya dönme kararı aldı. Altınordu'da ilk maçına 3 Mart'ta Pendikspor karşısında çıkarak yaklaşık 4 ay sonra sahalara dönen Hüsamettin, kırmızı-lacivertli ekipte şans bulduğu 4 karşılaşmada da oyuna sonradan girdi. Deneyimli forvet Denizlispor randevusunda 65'inci dakikada oyuna girip, 90'ıncı dakikada gol sevinci yaşadı.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

YORUM YAZ