MENÜ

Altınordu - Fenerbahçe maçının güvenlikçileri isyan etti

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan ancak yağmur nedeniyle ertelenen Altınordu - Fenerbahçe maçında görevli olan güvenlikçiler isyan bayrağını açtı.

Altınordu - Fenerbahçe maçının güvenlikçileri isyan etti

Maçta görev yapacak olan özel güvenlik görevlileri, sabah erken saatlerden itibaren Atatürk Stadı’ndaki yerlerini almaya başladılar. Gün boyunca gerekli hazırlıkları yapan güvenlikçiler, karşılaşmanın iptal olmasıyla büyük bir şok yaşadı. Ücretlerini alıp stattan ayrılmayı planlayan görevliler, “Paranız daha sonra ödenecek” cevabıyla karşılaşınca isyan etti. Yaklaşık yarım saat boyunca mesai ücretlerini almak için tartışan güvenlikçiler, daha sonra sinirli bir şekilde stadı terk etti.

Protokolü su bastı


İzmir Atatürk Stadı’nın zemini bu sezon iki kez bakımdan geçmişti. Alsancak Stadı’nın depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle kullanıma kapatıldığı kentte Buca Arena Stadı’yla birlikte iki alternatiften biri olarak kalan tarihi stat, ekim ayında 2 haftalığına bakımına alındı. Statta 13 Aralık’ta PTT 1. Lig’de oynanan Altınordu-Orduspor mücadelesinin ardından da maç oynatılmadı. Zemin, o tarihten bu yana kupadaki Altınordu-Fenerbahçe müsabakası için bakıma alındı. Dünkü yağış sadece zemini vurmadı. Stadın daha önce de ahşap parçalarının koparak düşmeye başlamasıyla gündeme gelen çatıdaki delikler nedeniyle protokol ve basın tribünlerinin de bulunduğu kapalı tribün sular altında kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ