MENÜ

Altay'da Oğuzhan Aynaoğlu'nun durumu yönetimi düşündürüyor

TFF 1'inci Lig temsilcisi Altay'da devre arasında kadro dışı bırakılan Oğuzhan Aynaoğlu'nun durumu yönetimi kara kara düşündürüyor.

Altay'da Oğuzhan Aynaoğlu'nun durumu yönetimi düşündürüyor

TFF 1'inci Lig temsilcisi Altay'da devre arasında kadro dışı bırakılan Oğuzhan Aynaoğlu'nun durumu yönetimi kara kara düşündürüyor. Ara transfer döneminde kendisine kulüp bulması istenen ancak hiçbir takımla anlaşamayınca elde kalan tecrübeli kanat oyuncusunun 2021 yılına kadar sözleşmesinin bulunması siyah-beyazlı kulübü sıkıntıya soktu. Özel antrenör eşliğinde bireysel antrenman yapan 28 yaşındaki gurbetçi futbolcu yönetimle anlaşma sağlayamadı.

Haberin Devamı

Karşılıklı anlaşma yoluyla yolların ayrılmaması durumunda Oğuzhan, gelecek sezon da İzmir ekibinden yıllık ücretini alacak. Geçen sezon Adanaspor'dan transfer edilen Oğuzhan ilk yılında 12 maçta, bu sezon ise ilk yarıda 10 maçta oynarken, gol atma başarısı gösteremedi.

Altay'da Oğuzhan gibi devre arasında kadro dışı kalan ön libero Deniz Vural'ın yanı sıra sağ bek Yasin Palaz da bir süre önce sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüple davalık oldu.

DHA

YORUM YAZ