MENÜ

Cezayirli teknik direktör imzayı attı! Altay'da büyük sürpriz...

Trendyol 1. Lig'de 6 maçtır galibiyete hasret kalan Altay, Tuna Üzümcü'nün ayrılığı sonrası yeni hocasını buldu. Sürpriz bir hamle yapan İzmir ekibi, takımı kariyerinde Fransa, Andorra, Umman, Fildişi Sahili, Bahreyn, Ruanda gibi birçok ülkede görev yapan 41 yaşındaki teknik direktöre emanet etti.

Cezayirli teknik direktör imzayı attı! Altay'da büyük sürpriz...

Trendyol 1. Lig'de 6 maçtır kazanamayıp son olarak evinde Ümraniyespor'a da 3-0 yenilen Altay hem maddi hem de sportif olarak dibi gördü. Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle 2 sezondur transfer yapamayan ve birçok as oyuncusu ile yolları ayırmak zorunda kalan Siyah-Beyazlılarda yönetim mevcut futbolculara da ödeme yapamadı. Ümraniyespor maçı öncesi futbolcular paralarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle idman boykotu gerçekleştirdi. Maça da moralsiz çıkan takım, Ümraniyespor karşısında hezimete uğradı.

Haberin Devamı

PAIXAO ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Maçın ardından takımın Portekizli golcüsü Marco Paixao sosyal medya hesabından yönetime ateş püskürdü. Verilen sözlerin tutulmadığını ve uzun süredir ücret ödenmediğini dile getiren 38 yaşındaki Portekizli, eşi ile birlikte geçinmek için başka iş aradıklarını ifade etti.

Cezayirli teknik direktör imzayı attı Altayda büyük sürpriz...

'AŞAĞILANMIŞ VE UTANMIŞ HİSSEDİYORUM'

2018 yılından bu yana Altay forması giyen 38 yaşındaki Portekizli futbolcu, sosyal medya hesabı üzerinden oğluyla birlikte paylaştığı bir fotoğrafla duygusal bir paylaşımda bulundu.

İçimde taşıdıklarımı serbest bırakmam gerektiğini hissediyorum. Son 2.5 aydan sonra kendimi aşağılanmış ve utanmış hissediyorum. O kadar duygusal bir sınıra ulaştım ki bunu açığa vurmam gerekiyor. İçsel gücüm giderek zayıflıyor. Bu yıl bir mucizeyi daha gerçekleştirmek için içimdeki tüm motivasyon sönüyor. İçimde taşıdığım alev her geçen gün sönüyor.

"BEYNİMİZ PSİKOLOJİK OLARAK ÖLDÜ"

Kulüpte dört defa gol kralı unvanını kazanan ve geçtiğimiz sezon transfer yasağı bulunan takımının ligde tutunmasına büyük katkıda bulunan Paixao, “Biz insanız, duygularımız, hislerimiz ve enerjimiz var. Bazen hayatımızda yaşanması imkansız sınırlara ulaşırız. Bu durum uzun süredir erteleniyor. Geçen sene bu takımla bir mucize gerçekleştirdik. Bu sene psikolojik gerginlik üst seviyede. Mental gücümüz kalmadı. Beynimiz psikolojik olarak tamamen öldü. İnsanlar, futbolcu olmanın bazen çok zor olduğunu anlamalıdır. Fransa’da futbolcu olmanın getirdiği psikolojik baskı nedeniyle bir oyuncunun intihar etmeye çalıştığı duruma bakın. Biz futbolcular demirden yapılmadık” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Cezayirli teknik direktör imzayı attı Altayda büyük sürpriz...

"YALAN ÜSTÜNE YALANLAR..."

Altay’ın deneyimli forvet oyuncusu Marco Paixao, kulüple yaşadığı mali sıkıntılara şu sözlerle dikkat çekti:

Yıllarca bize yalan söylediklerini, asla yerine getiremeyecekleri sözler verdiklerini, her hafta bizi kandırdıklarını, gözümüzün içine bakarak yalan konuştuklarını biliyoruz. Ancak yalan üstüne yalan atmaya devam ediyorlar. 2020-2021 sezonunda alacağım olan maaşlar hala ödenmedi. Kulübe olan borcumu kapatmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Ödeme konusunda bir plan yapmıştık ama buna uyan olmadı. Eşimle birlikte ailemizi desteklemek adına ek gelir yolları arayışı içindeyiz. Kulübün bana olan borcu hayli büyük. Sahada daima en iyisini vermeye çalışıyorum. 4 defa gol kralı oldum, takımı Süper Lig’e çıkartan golü attım ve geçtiğimiz sezon inanılmaz bir performansla 22 gol kaydettim.

8 MAÇTA SADECE 1 GALİBİYET

Yaklaşık 500 milyon TL borcu bulunan kulüpte çareyi şirketleşmede arayıp yatırımcılarla görüşmeye çalışan yönetim iyice köşeye sıkıştı. Bu sezon oynadığı 8 maçta sadece 1 kez kazanabilen Altay, 5 yenilgi ve 2 beraberlik alabildi. 5 puanla dibe demir atan Altay, 5 gol atabilirken 14 kez topu ağlarında gördü.

Cezayirli teknik direktör imzayı attı Altayda büyük sürpriz...

TUNA ÜZÜMCÜ SONRASI ARAYIŞ SÜRDÜ

Dibe demir atan kulüpte taraftarlar yaşanan tablo nedeniyle yönetime tepki gösterip daha ligin başında endişelenmeye başladı. Teknik direktör Tuna Üzümcü ile yollarını ayırıp yardımcı antrenör Özkan Kılıç ile çalışan Altay, henüz yeni çalıştırıcısını belirleyememişti.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR DJILALI

Haberin Devamı

6 maçtır galibiyete hasret kalan Altay'da hafta başından bu yana adı kulüple anılan Cezayir asıllı Fransız teknik direktör Bahloul Djilali sözleşmeyi imzaladı.

Cezayirli teknik direktör imzayı attı Altayda büyük sürpriz...

BİRÇOK ÜLKEDE GÖREV YAPTI

Kariyerinde Fransa, Andorra, Umman, Fildişi Sahili, Bahreyn, Ruanda gibi birçok ülkede görev yapan 41 yaşındaki teknik adamın imza törenine Başkan Ayhan Dündar, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Süleyman Özkaral, Asbaşkan Murat Pervane ve yönetimden Fatih Sadıkay katıldı. Djilali ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldığı açıklandı.

ŞİRKETLEŞME GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Aylardır kulübü şirketleştirmek için görüşmelerin sürdüğü, adı Malezya merkezli uluslararası bir şirketle anılan Siyah-Beyazlılarda bu hamle sonrası takıma talip olan şirketle ilgili meraklı bekleyiş sürüyor.

Cezayirli teknik direktör imzayı attı Altayda büyük sürpriz...

YORUM YAZ