MENÜ

Altay'da sular durulmuyor: İbra davası

Altay'da 28 Nisan 2022'de ibra tartışmalarının damga vurduğu olaylı genel kurulda çıkan arbedede darp edilen iki kulüp üyesi Erman Pektok ve Nedim Ekmekçiler, eski başkan Özgür Ekmekçioğlu ve yönetiminin mali açıdan ibrasının yeniden oylanması için siyah-beyazlı kulübe dava açıldığı ortaya çıktı.

Altay'da sular durulmuyor: İbra davası

Genel kurulda Ekmekçioğlu yönetiminin ibra edilmemesini savunan üyelerin saldırıya uğradıktan sonra divan heyetinin kongrenin iptal edildiğini anons ettiğini ve salonun boşaltıldığını iddia eden iki üye, "Birçok üye yönetim kurulunun ibra edildiğini sosyal medya ve basın yoluyla öğrenmiştir. 30 Mayıs 2022 tarihinde İzmir Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi'nde geçmiş yönetim kurulunun ibrasının oy çokluğu ile kabulünün iptali talebiyle dava açılmıştır" bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı

Altayda sular durulmuyor: İbra davası

Kendilerinin davacı, Altay Spor Kulübü'nün ise davalı olduğu davaya eski başkan Özgür Ekmekçioğlu'nun da müdahil olduğu bildirildi. İzmir 20'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada eski yönetim kurulunun ibrasına ilişkin maddenin iptaline karar verildiği belirtildi. Gerekçeli kararın tebliğinden itibaren 2 hafta içinde Altay'ın mevcut yönetiminin istinaf talebinde bulunmaması halinde mahkeme kararının kesinleşeceği kaydedildi. Bu durumda yeni bir genel kurulda dönemin yönetimi için ibra oylaması yapılabileceği aktarıldı. Davalı olan kulübün mahkemeye avukat göndermediği iddia edilirken, mevcut yönetimin istinaf yoluna başvurup başvurmayacağı merak konusu oldu. Ekmekçioğlu'nun yönetiminde yer alan isimler ise dava sürecinin devam ettiğini bildirdi.

Haberin Devamı

LİGDE RAKİP GİRESUNSPOR

1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Bodrum FK'ya 3-0 mağlup olan düşme hattındaki Altay, yarın bir basamak altında son sırada yer alan Giresunspor'u konuk edecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak 24'üncü hafta mücadelesini Mehmet Ali Özer yönetecek. Maçın biletleri VIP B 1308, VIP A-C 654, numaralı tribün 109, maraton ve misafir 54.5 TL'den satışa sunuldu. Ligde 12 puanı bulunan 17'nci sıradaki Altay 5 haftadır, 7 puanlı 18'inci basamaktaki Giresunspor ise 12 haftadır galibiyet yüzü göremedi. İlk yarıdaki maç 0-0 sona ermişti.

YORUM YAZ