MENÜ

Altay'da gündem Marco Paixao! Kaynak aranıyor

Tecrübeli futbolcu Marco Paixao’nun henüz ödemelerini yapamayan Altay, Portekizli golcünün alacaklarını ödemek için kaynak arayışına devam ediyor.

Altay'da gündem Marco Paixao! Kaynak aranıyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, yeni sezon öncesinde kadrosunu korumaya çalışırken oyuncuların ödemelerini gerçekleştirmek için de maddi kaynak bulmakta zorlanıyor. Marco Paixao ile yeni sezon için anlaşılmasına rağmen Portekizli oyuncu ödeme alamadığı için siyah-beyazlıların kamp programlarına dahil olmadı.

Haberin Devamı

38 yaşındaki oyuncuya kaynak arayışını sürdüren İzmir temsilcisi, Efe Sarıkaya’nın Bodrumspor’a satılmasından sonra gelecek parayla kaynak oluşturmayı planlarken, Bodrumspor’la bonservis bedeli konusunda henüz anlaşmaya varamadı. Durum böyle olunca Paixayo’nun alacakları için yeni bir kaynak aranmaya başladı. Siyah-beyazlı yönetimin bir sponsorluktan gelecek parayla Portekizli oyuncunun alacaklarının ödemesi bekleniyor.

Altayda gündem Marco Paixao Kaynak aranıyor

KUTAY GERİ DÖNÜYOR

Altay’daki alacaklarını tahsil edemediği için geçtiğimiz günlerde sözleşmesini fesheden Kutay Yokuşlu, kısa bir aranın ardından siyah-beyazlı kulüple tekrar temasa geçti. 24 yaşındaki defans oyuncusu, yeni sezon için İzmir ekibiyle görüşmelerini sürdürürken Altay cephesinin de bir diğer savunmacı Eric Björkander’in kulüpten ayrılmasından dolayı oyuncunun geri dönüşüne sıcak baktığı öğrenildi. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde tamamlanıp Kutay’ın İzmir ekibine geri dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Kutay Yokuşlu, geçen sezon Altay formasıyla 1. Lig’de 19 karşılaşmada oynadı.

Altayda gündem Marco Paixao Kaynak aranıyor

YORUM YAZ