MENÜ

Altay'a hükmen galibiyet morali

Spor Toto 1'inci Lig'de son 7 maçında 6 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak düşüşe geçen Altay, 25'inci haftada aldığı hükmen galibiyetle teselli buldu.

Altay'a hükmen galibiyet morali

Deprem felaketinin ardından Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen galip gelen siyah-beyazlılar, aylar sonra 3 puan alıp 22 puana ulaştı. Ligde 14'üncü sıradaki yerini koruyan İzmir temsilcisinin küme düşecek son 2 takımla arasındaki puan farkı 3'ten 5'e yükseldi.

Haberin Devamı

Kümede kalma mücadelesi veren diğer ekipler Erzurumspor (18), Altınordu (17), Gençlerbirliği (17) ve Denizlispor (17), ligden çekilen Yeni Malatyaspor ve Adanaspor'dan alacakları hükmen galibiyetlerden 6'şar puan elde edecek. Altay, ligden çekilen Adanaspor'a deprem öncesinde 1-0 yenilmişti. Bu 5 takım arasında Altay, Gençlerbirliği ve Denizlispor birer haftayı da bay geçecek. Bay haftalarını geride bırakan Altınordu ve Erzurumspor'un 1'er maç eksiği bulunuyor.

Marco Paixao sessiz olunca Altay kazanamıyor

Altay, Spor Toto 1. Lig'de bu sezon Marco Paixao’nun gol atamadığı maçları kazanamazken, sadece 3 beraberlik aldı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'da forma giyen Marco Paixao, siyah-beyazlı takımın en önemli gol silahı olarak dikkat çekiyor. Portekizli oyuncu, bu sezon ligde 22 maça çıkarken, 13 gol kaydetti. Paixao’nun fileleri havalandırdığı karşılaşmalarda İzmir temsilcisi, 5 galibiyet, 4 beraberlikle 19 puan topladı.

Haberin Devamı

Altaya hükmen galibiyet morali

Altay, ligde Marco Paixao’nun gol atamadığı müsabakalarda ise ise galibiyete ulaşamadı. Siyah-beyazlıların kazandığı Bodrumspor (1), Sakaryaspor (2), Altınordu (1), Gençlerbirliği (1) ve Boluspor (1) müsabakalarında 38’lik yıldız skor üretmeyi başardı.

Öte yandan İzmir temsilcisinin hanesine puan yazdırdığı sadece 3 müsabakada Paixao’nun skor katkısı bulunmuyor.

YORUM YAZ