MENÜ

Altay tükendi

Düşme hattındaki rakibi Giresun'un takıldığı haftada Altay, Galatasaray mücadelesine mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Fakat yaşanan mağlubiyet sonrasında planlar tutmadı, bitime 4 hafta kala İzmir ekibi, güvenli bölgenin 10 puan gerisinde yer aldı.

Altay tükendi

Ligde kalma ihtimali mucizelere kalan Altay, umutlarını sürdürmek için Galatasaray mücadelesine çıktı. Düşme hattındaki Giresunspor da kaybedince Siyah-Beyazlı ekip umutlandı. Karşılaşma öncesi Altay'da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, "Giresunspor kaybedince bu bizde biraz daha heyecan yarattı. O yüzden bugün tek hedefimiz 3 puan. 3 puanı alırsak lig yeniden başlayacaktır" ifadelerini kullandı. Fakat işler istenildiği gibi gitmedi. İzmir temsilcisi, şok bir mağlubiyet ile sarsıldı.

Haberin Devamı

Giresun ile oynayacaklardı

Altay, Sarı-Kırmızılılar karşısında yaşadığı yenilgi sonrasında bitime 4 hafta kala güvenli bölgenin 10 puan gerisine düştü. Eğer Siyah-Beyazlılar, dün zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılsaydı fark 7 puana düşecekti. 2 hafta sonra da Giresunspor ile oynayacak olan Altay'ın umutları da bu anlamda daha da artacaktı. Fakat şimdi ise İzmir ekibinin ligde kalması için mucizeden fazlası gerekiyor.

YORUM YAZ