MENÜ

Altay lige kötü başladı

Trendyol 1.Lig'de İzmir temsilcisi Altay, 4 hafta sonunda sadece 1 galibiyet elde ederken derbide sahasında Göztepe'ye de mağlup oldu.

Altay lige kötü başladı

Yeni sezona eksiklerle ve devam eden transfer yasağıyla başlayan Altay, Trendyol 1. Lig'de geride kalan 4 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Siyah-beyazlılar, lige Şanlıurfaspor mağlubiyetiyle başlasa da daha sonra evinde Tuzlaspor’u 1-0 yenerek sezonun ilk 3 puan sevincini yaşadı. Ardından arka arkaya alınan 3-2'lik Kocaelispor ve 1-0'lık Göztepe mağlubiyetleri takımın gidişatını bir anda değiştirdi ve İzmir temsilcisi ligde 13. sıraya kadar geriledi. Lige verilen milli arayı değerlendirmek isteyen Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü'nün, bu dönemde takımın oyun anlamında eksiklerini giderip 16 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Erzurumspor FK maçıyla tekrar galibiyet almak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Altay’da Eren Erdoğan belirsizliği devam ediyor

Geçtiğimiz sezon takımda yer alan Eric Björkander, Mohammad Naderi ve Kutay Yokuşlu ile maddi sebeplerden dolayı yollarını ayıran Altay, transfer yasağının devam etmesinden dolayı kadrosunu bir takviye gerçekleştiremedi. İzmir ekibinde, geçtiğimiz günlerde de takımın önemli oyuncularından biri olan Eren Erdoğan’ın sözleşme uzatmamaya yanaşmaması nedeniyle kadro dışı bırakıldığı öğrenilmişti. Şu ana kadar bir takımla anlaşmayan Eren’in tekrar siyah-beyazlı kulüple anlaşacağı ifade edilirken, henüz bir resmi adım atılmadı.
Siyah-beyazlıların milli arada Eren ile her konuda anlaşıp, 22 yaşındaki oyuncuyu tekrar takıma döndürmesi bekleniyor.

Paixao gollerle başladı

Haberin Devamı

DHA'dnın haberine göre ise son olarak evinde Göztepe'ye 1-0 yenilip 1'inci Lig'de 4 maçında 3 mağlubiyet ve 1 galibiyet alan Altay'da golcü Marco Paxiao gollerine devam etti. Siyah-beyazlıların 1'inci Lig'de mücadele ettiği dönemlerde 4 kez gol kralı olan Portekizli futbolcu, bu sezona da iyi başladı. Altay'ın toplam kaydettiği 4 golün 2'sine imza atan 38 yaşındaki futbolcu şimdiden takımın en önemli kozu oldu, rakiplere de göz dağı verdi. Marco Paixao, ligin ilk haftasında deplasmanda 2-1 kaybedilen Şanlıurfaspor maçında siftah yaptı. Deneyimli santrfor 3'üncü haftada Kocaelispor deplasmanında yine sahneye çıktı. Ancak, Altay Kocaeli deplasmanından 3-2 mağlup ayrıldı. Göztepe derbisine de iddialı hazırlanan Paxiao, 89'uncu dakikada ise net pozisyonu gole çeviremedi.

YORUM YAZ