MENÜ

Altay SK | Mustafa Denizli ve yeni sezon açıklaması!

Altay SK Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, D-Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol programında Emre Bol ve Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı. 18 yıl aranın ardından yeniden Süper Lig'e yükselen Altay SK'de Mustafa Denizli ile yola devam edilip edilmeyeceği merak konusu olurken Başkan Özgür Ekmekçioğlu, konuya dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özgür Ekmekçioğlu'nun açıklamaları...

Altay SK, TFF 1. Lig Play-Off'larında Altınordu'yu 1-0 mağlup ederek Adana Demirspor ve Giresunspor'un ardından Süper Lig'e yükselen 3. takım olmuştu.

Haberin Devamı

18 yıllık Süper Lig hasretine Mustafa Denizli ile son veren Altay SK'nin yeni sezonda da Mustafa Denizli ile yola devam edip etmeyeceği merak konusu.

Altay SK Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, D-Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol programında Emre Bol ve Seçil Menteş 'in sorularını yanıtladı

Mustafa Denizli hakkında açıklamalarda bulunan Özgür Ekmekçioğlu, ''Mustafa Denizli devam etmek istediği sürece bu kulüp onun kulübü. Burası onun evi. Ona git diyemeyiz. Yeni yılın planlaması için o da çok sıkı çalışıyor. Biz de bütçe tarafında çalışıyoruz. Bu hafta tekrar görüşüp planımızı netleştireceğiz. Bütçe planlaması bizde oyuncu planlaması Mustafa Hoca’da.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ