MENÜ

Altay kurtarıyor Fenerbahçe kazanıyor!

Altay Bayındır, bu sezon adeta seviye atladı. Genç file bekçisi, yaptığı inanılmaz kurtarışlarla takımının şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmesinde en büyük paya sahip oldu.

Altay kurtarıyor Fenerbahçe kazanıyor!

Altay, geçen sezon performansıyla zaman zaman eleştirilmişti. Ancak 22 yaşındaki file bekçisi için bu sezon işler tamamen değişti. Altay Bayındır, birçok maçta takımını ipten alan isim oldu. Genç kaleci, sezonun ilk yarısındaki Karagümrük mücadelesinde 87. dakikada penaltıdan gole izin vermeyerek takımının 2-1 kazanmasını sağladı. Altay, ilk devredeki Göztepe karşılaşmasında ise son saniyede yakın mesafeden gelen kafa vuruşunda kritik bir kurtarışa imza attı, Fenerbahçe 3-2 kazandı.

Haberin Devamı

Denizli, Hatay...

Sarı-Lacivertliler, Denizli deplasmanında 2-0 kazanırken, 22 yaşındaki file bekçisi 1’i penaltıdan olmak üzere tam 7 kurtarışa imza attı. 2-1 galip gelinen Hatay deplasmanında ise Altay Bayındır tam anlamıyla kalesinde devleşti. Rakibin net fırsatlarında inanılmaz toplar çıkarttı. Ve yine bir Karagümrük maçında gecenin yıldızı, kritik kurtarışlarıyla Altay Bayındır oldu. Genç file bekçisi, müthiş performansıyla takımını ligin zirvesinde tutarken, rakiplere çok fazla fırsat veren savunmadaki arkadaşlarını da ipten alıyor.

YORUM YAZ