MENÜ

Altay kötü seriye dur demek istiyor

Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde, 19 puan 1 averaj ile 14. sırada yer alan Giresunspor, 18 puan -4 averaj ile 16. sırada yer alan Altay ile karşı karşıya geliyor.

Altay kötü seriye dur demek istiyor

Ev sahibi takımda Erol Can Akdağ, misafir takımda ise Nurettin Küçükdeniz sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Haberin Devamı

Giresunspor son hafta Adana Demirspor'a 1-0 mağlup oldu. İyi savunması ile dikkat çeken ekip hızlı ataklarla fırsat yarattılar. Son vuruşlardaki yetersizlik sonuç üretmesini engelledi ve mücadeleden yenik ayrıldılar.

Altay son maçta ligin iyi takımlarından Hatayspor'a 2-1 kaybetti Altay stadının unutulmaz açılışı olarak başlayan maç yakışmayan performansla sona erdi. Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Mustafa Denizli ve öğrencileri son 9 maçta galibiyet alamadı.

Giresunspor 13 golle en az gol yiyen 2 takımından biri olurken, Altay deplasmanda oynadığı son 6 maçta kalesinde gol gördü.

Oran Analizi

Giresunspor için 1.5 üst oranı 1.22 olduğunda toplam 4 maçın hepsi 1.5 üst biterken, rakiplerine ikinci yarı 3.2 oran verildiği toplam 4 maçta hiç kaybetmedi.

Haberin Devamı

Altay için beraberliğe 3.25 oran verildiği toplam 3 maçın hiçbiri berabere bitmedi.

Altay için 1.5 alt oranı 2.95 olduğunda toplam 3 maçın hepsi 1.5 üst bitti.

YORUM YAZ