MENÜ

Altay Bayındır: Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçını yayıncı kuruluşa değerlendirdi. İki puanı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Altay, ''Bugün evimizde iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz. Fakat hiçbir şey bitmiş değil, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.” dedi.

Altay Bayındır: Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Sözlerine şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Altay, “Konuşmama başlamadan önce şehitlerimiz var, Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Maça gelecek olursak bugün kaybettiğimiz iki puan var. Fakat 1 puan aldık. Yolumuza devam edeceğiz. Daha çok maç var. Konsantrasyonumuzu arttırarak, enerjimizi yukarı çekerek, saha içindeki iletişimimizi daha fazla yukarı çekerek ve gerekli konuşmaları da hafta içinde yapacağız. Yolumuzdan hiçbir şekilde şaşmadık. Aynı disiplinle, konsantrasyonumuzu daha fazla yukarı çekerek yolumuza devam edeceğiz. Bugün evimizde iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz. Fakat hiçbir şey bitmiş değil, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.” dedi.

Haberin Devamı

Altay, “Bizim saha dışındaki iletişimimiz çok iyi, birlikteliğimiz gerçek anlamda çok iyi. Hocamızın takımla alakalı iletişimi oldukça iyi fakat sahada enerjiyi yukarıda tutmak gerekiyor. En önemlisi konsantrasyonu hep yukarıda tutmanız gerekiyor. Çünkü ne yazık ki hatalara yer olmayan bir mesleği yapıyoruz. Dolayısıyla her zaman her mama yüksek konsantrasyonla çıkıp aynı ciddiyetle maçın sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor.” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ