MENÜ

Fenerbahçe tepkili, Altay Bayındır isyanda!

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, TRT Spor'a özel röportaj verdi. Fenerbahçe'nin Denizlispor ile oynadığı maçta kurtardığı penaltı ve devamında sergilediği performansla takımının üç puan almasına büyük katkı sağlayan Altay Bayındır, zorlu deplasman öncesindeki hislerini ve sonrasını anlattı.

Fenerbahçe'nin Denizlispor ile oynadığı maçta kurtardığı penaltı ve devamında sergilediği performansla takımının üç puan almasına büyük katkı sağlayan Altay Bayındır, TRT Spor'a samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Denizlispor deplasmanında aldığı üç puanın çok önemli olduğunu söyleyen Altay Bayındır "Farklı sonuçta farklı rüzgarlar esecekti. Biz bunun bilincinde çıktık maça. Gökhan abi maçtan önce toplantı yaptı hatta konuştu. Üç puana penaltı kurtararak ve diğer kurtarışlarla katkıda bulunduğum için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Fakat önemli olan bu performansın devamını getirebilmek." dedi.

Fenerbahçe'nin maça motiva olmasının Denizlispor'un maç öncesinde yaptığı paylaşımla ilgisi olup olmadığı sorusu üzerine Altay Bayındır, "Sosyal medyadaki paylaşımlar bizim işimiz değil. Fakat Denizlispor'un yaptığı paylaşım doğru değildi. Sonuçta ortalığı kızıştırmanın mantığı yok" dedi.

YORUM YAZ