MENÜ

Alper kupayla dönüyor!

İlk yarıdaki Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan Alper Potuk, formasına yeniden kavuşacak. Tecrübeli futbolcunun, yarın Giresunspor ile kupada oynanacak maçta ilk 11'de olması bekleniyor.

Alper kupayla dönüyor!

Süper Lig’in ilk yarısında 13 Aralık 2015’te oynanan Başakşehir karşılaşmasında sağ arka adalesinden sakatlanan ve uzun bir tedavi sürecinin sonunda takımla birlikte çalışmalara başlayan Alper Potuk, sahalara dönüyor...

Teknik direktör Vitor Pereira’nın, antrenmanlardaki hırslı görüntüsünden oldukça memnun kaldığı ve sezonun ikinci yarısında sık sık şans vermeyi planladığı Alper’i, Türkiye Kupası mücadelesinde kullanacağı öğrenildi. Alper’in yarın Giresunspor’la yapılacak mücadelede ilk 11’de şans bulması bekleniyor.

‘Elimden geleni yapacağım’

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan, performansıyla kısa sürede Sarı-Lacivertliler’in dikkat çeken isimleri arasına giren ve de A Milli Takım’a seçilen yıldız orta saha oyuncusu, takıma faydalı olmak adına elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

24 yaşındaki futbolcu, “Fenerbahçe’nin bu sezon büyük hedefleri var. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da zirvede yer almak istiyoruz. Ben de bu başarıda pay sahibi olmak ve mili takıma seçilmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ