MENÜ

Almanya - Türkiye maç özeti izle (VİDEO)

Almanya - Türkiye maç özeti izle.... A Milli Futbol Takımız, Almanya Milli Takımı ile Köln Stadyumu'nda özel maça çıktı. Ay-yıldızlılar üç kez geriye düştüğü maçtan 3-3'lük skorla ayrıldı. A Milli Futbol Takımımızda açılışı Ozan Tufan muhteşem bir golle yaptı ve skoru 1-1'e getirdi. Efecan Karaca attığı golle yine beraberliği takımımıza getiren isim olurken 90+4'de Kenan Karaman son sözü söyledi ve maç 3-3'lük skorla tamamlandı. İşte Almanya - Türkiye maçının özeti ve golleri...

Almanya - Türkiye maçının özeti ve gollerini izle...

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı ile Köln Stadyumu'nda özel maça çıkan A Milli Futbol Takımız, üç kez geriye düştüğü maçtan 3-3'lük skorla ayrıldı.

Almanya - Türkiye maçının ilk golü Almanya Milli Takımı'nda Mert ile karşı karşıya kalan Draxler, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Millilerimiz, Draxler'in golüne 49. dakikada Ozan Tufan ile karşılık verdi. Ozan Tufan attığı muhteşem golle skoru 1-1'e getirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 58. dakikasında ceza sahasında topla buluşan Florian Neuhaus'un uzak köşeye plasesi ağları havalandırdı ve Almanya yeniden öne geçti.

Türkiye, Almanların golüne bu kez Efecan Karaca ile karşılık verdi. Dakika 67'de Neuhaus'tan topu kapan Efecan, Leno ile karşı karşıya kaldı. Net bir vuruş yapan Efecan, topu ağlara gönderdi ve skoru 2-2'ye getirdi.

Maçın 81. dakikasında Almanya Waldschmidt'in golüyle yeniden üstünlük sağladı ancak Millilerimiz pes etmedi. Almanya Milli Takımı karşısında adeta şov yapan A Milli Futbol Takımımız, şahane paslaşmalarla aradığı golü 90+4'de Kenan Karaman ile buldu.

Kenan Karaman maçın skorunu belirleyen isim oldu. A Milli Futbol Takımımız, Almanya Milli Takımı ile çıktığı özel maçtan 3-3'lük skorla ayrıldı.

İşte Almanya - Türkiye maçının özeti ve golleri...

Haberin Devamı

YORUM YAZ