MENÜ

'Allah'a havale ediyorum'

Adana maçı sonrası çıkan olayların kahramanı olarak gösterilen Kasımpaşalı Adem Büyük, hocası Metin Diyadin başta olmak üzere kendisini eleştirenlere FANATİK aracılığıyla cevap verdi.

'Allah'a havale ediyorum'

Ankara’da önceki akşam Adana’yı yenen Kasımpaşa, Süper Lig’e adını yazdırırken maç sonrası çıkan olaylar çok konuşulmuştu.

İki takım oyuncuları arasında çıkan arbedenin ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, öğrencisi Adem Büyük’e tepki göstermiş, “Onu affetmem mümkün değil” ifadesini kullanmıştı. Geçen sezonun devre arasında geldiği Kasımpaşa’da 14 gol atan başarılı oyuncu, FANATİK’e çarpıcı açıklamalar yaptı.

Adanasporlu Fevzi’nin kendisine ağır küfürler ettiğini belirten Adem, “Olayların çıkmasına Fevzi ve kaleci Tolgahan sebep oldu. Çıkan kargaşada mağdur olan bendim. Hocamızın olaylara tam olarak hakim olmadan bu tür açıklamalar yapmasını anlayamadım. Ortada benim yaptığım bir şey yok, böyle konuşmasına çok üzüldüm. Kendi futbolcusunu savunacağı yerde tamamen beni suçlu görmesi çok ilginç. Kasımpaşa formasıyla çıktığım her maçta takımıma faydalı olabilmek için mücadele ettim. Beni bu olayda haksız gören herkesi Allah’a havale ediyorum” diye konuştu.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ