MENÜ

Alistar Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Alistar İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Özgürlüğe koşan bir kahraman, oyuncuların bir türlü öldüremediği League of Legends şampiyonlarından Alistar, eşsiz bir takım oyuncusudur. Hem tank hem de harika bir destek karakteri olan Alistar şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini haberimizde bulabilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Alistar Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Alistar İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Özgürlüğe koşan bir kahraman, oyuncuların bir türlü öldüremediği League of Legends şampiyonlarından Alistar, eşsiz bir takım oyuncusudur. Hem tank hem de harika bir destek karakteri olan Alistar şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini inceleyelim.

Haberin Devamı

Minotor Alistar

Korkutucu bir şana sahip olan Alistar, güçlü bir savaşçıdır. Kabilesinin Noxus İmparatorluğu tarafından yok edilmesinden sonra bu şampiyon tüm gücüyle onlardan intikam almaya çalışıyor. Esir düştüğü ve gladyatörlük yaptığı dönemlerde, bir mahkum olsa dahi kırılmayan iradesi sayesinde ayakta kalabilmiştir.

Alistar mahkum olduğu dönemlerde çektiği onca eziyete rağmen içindeki canavar asla ortaya çıkmamış ve kendini kaybetmemiştir. Eski efendilerinin zincirlerinden kurtulan bu şampiyon, güçsüz ve haksızlığa uğramış kimseler için savaş veriyor. Boynuzları, yumrukları, toynaklarının yanı sıra öfkesi ile düşmanlarının sonunu getiriyor.

Minotor Alistar Oynanış Biçimi

Bir minator olan Alistar şampiyonunun pasif skili olan Ezgeç şampiyonun rakipleri sersemletmesini sağlıyor. Ayrıca onların yerlerini değiştirdiğinde ya da herhangi bir rakibi öldürdüğünde zafer yükü kazanıyor. 7 adet yük biriktirdiğinde kükreyerek kendisini ve yanındaki tüm takım arkadaşlarını iyileştiriyor. Zafer Narası skilinin bekleme süresindeyken yük biriktiremiyor.

Haberin Devamı

Klavyenizden Q ile aktif hale gelen yetenek Unufak Et, şampiyon yere indirdiği darbe ile düşmana büyü hasarı verir. Yakınındaki bütün rakip birimleri havaya savurur ve hepsini 1 saniye kadar sersemletir.

Klavyenizden W ile aktif hale gelen yetenek Tos, şampiyon bir rakibe doğru hücum edip tos vurur. Böylece büyü hasarı verir. Hedefi sersemletip, 650 menzil geri savurur.

Klavyenizden E ile aktif hale gelen yetenek Zafer Narası, şampiyon zemini sarsarak yakındaki rakiplere 5 saniye kadar süre büyü hasarı verir. Bu esnada birimlerin içinden geçebilir. En az bir rakibe hasar veren her güç darbesi şampiyona yük kazandırır. 5 yüke ulaştığında şampiyon rakip şampiyonlardan birine yönelik ilk normal saldırısı büyü hasarı verir. Ayrıca rakibini sersemletir.

Son olarak klavyenizden R ile aktif hale gelen yetenek Kırılmaz İrade, şampiyonun oldukça güçlü bir iradeye sahip olmasından bahsetmiştik. Bu durum skillerine de yansımaktadır. Şampiyon bu skill ile üzerindeki tüm engelleme etkilerini kaldırır. 7 saniye kadar en fazla %70 kadar daha az fiziksel hasar ve büyü hasarı alır.

Haberin Devamı

Minotor Alistar S11 Rün Dizilimi

Harika bir destek karakteri olan Alistar şampiyonunun S11 yeni sezondaki rün dizilimi rehberi;

Azim

Artçı Şok

Yaşam Kaynağı

Kemik Zırh

Aşırı Büyüme

İlham

Peksimet Teslimatı

Hızını Al ve ayrıca;

+ %1 ila 10 Bekleme Süresinde Azalma (seviyeye bağlı)

+ 5 Zırh

+ 15 ila 90 Can (seviyeye bağlı)

Minotor Alistar S11 Yetenek Skilleri

Alistar şampiyonunun yetenek skilleri dağılımı ise;

Unufak Et: 1- 5- 7- 9

Tos: 2- 8- 10- 12- 13

Zafer Narası: 3- 14- 15- 17- 18

Kırılmaz İrade: 4- 6- 11- 16

Minotor Alistar S11 Counter Pickler

Alistar şampiyonunun zayıf olduğu şampiyonlar ise;

Janna

Vayne

Lulu

Morgana

Soraka

Minotor Alistar Full Build S11 Eşya Dizilimi

Not: Alistar şampiyonunu oynarken en çok ihtiyacınız olan şey manadır. Şampiyon manasını çok hızlı bir şekilde tüketiyor. Bu yüzden dizdiğiniz itemlere çok dikkat etmelisiniz. İtemler sayesinde mananızı stabil tutabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sıçra: Şampiyon fare imlecinin yönlendirildiği alana doğru, kısa mesafe kat etmesini sağlar.

Bitkinlik: Rakip şampiyonu bitkin düşürerek, 2,5 saniye kadar hareket hızını da azaltır. Bu süre de ise rakibin verdiği hasarın %40'ı düşer.

Gezgin Çizmesi

Zeke'nin Ahengi

Şövalyenin Adağı

Kefaret

Ruh Gömleği

Minotor Alistar Kostümleri

Alistar şampiyonunun tüm kostümleri;

Klasik Kostüm

Kara Kostümü

Altın Kostümü

Matador Kostümü

Uzunboynuz Kostümü

Zincirkıran Kostümü

Zebani Kostümü

Libero Kostümü

Yağmacı Kostümü

SKT T1 Kostümü

Mö Mö Kostümü

YORUM YAZ