MENÜ

Alica Schmidt pistlere döndüğünü açıkladı

Alica Schmidt 2018 yılında 'Busted Covarege' tarafından 'dünyanın en çekici atleti' seçilmişti. Meslektaşlarına nazaran çok fazla hayranı ve takipçisi olan Schmidt, bu unvanın ardından 700 bini aşkın Instagram takipçisine ulaşmıştı. Schmidt'in Instagram'dan açıkladığı corona virüs sonrası pistlere dönme kararı sevinçle karşılandı.

Alica Schmidt pistlere döndüğünü açıkladı

Alman atlet Alica Schmidt, pistlere döndüğünü Instagram hesabından bizzat açıkladı. Corona virüs nedeniyle herkes gibi ara veren Schmidt, normal şartlarda Tokyo 2020'ye hazırlanıyordu. Olimpiyatların ertelenmesiyle planları değişen 21 yaşındaki atlet, hazırlıklarına devam edecek.

Haberin Devamı

400 metre kategorisinde yarışan Schmidt, 2017 yılında 18 yaşındayken 20 yaş altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre kategorisinde gümüş madalya kazanmıştı.

Geçen sene ise 23 yaş aştı Avrupa Şampiyonası'nda aynı kategoride bronz kazanan Schmidt, işi kadar güzelliğiyle de ön planda.

Meslektaşlarına nazaran çok fazla takipçisi bulunan genç atlet, 2018 yılında 'dünyanın en çekici atleti' seçilmişti. Schmidt, bu gelişmeyle ilgili, "Neden seçildiğimi anlamadım. Benim kadar iyi görünen ve iyi fiziğe sahip onlarca kadın var. Ben yalnızca azimli bir sporcuyum" demişti.

YORUM YAZ