MENÜ

Ali Koç'tan maç sonu sert tepki: Fenerbahçe'nin ne olduğunu görürler. Gösteririz. Hodri meydan!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, yayıncı kuruluşta tezahürat olara verilen arka ses olayının bir hata değil bilerek olduğunu belirterek "Dün bizimle ilgili olmayan bir maçta tezahüratları biliyorsunuz. Saatine baksanız bile bilerek yapıldığı anlaşılıyor. Son derece ciddiyetsiz, saygısız bir durum. " dedi. Taraftarın bu konuyu sosyal medyada gündemde tutmasını da talep eden Koç tarihte görülmemiş bir boykot başlatabileceklerini söyleyerek, "Taraftarımız bu konuyu gündemde tutsun... Şu an bir dekoder kampanyasına gitmeyi düşünmüyoruz. Ancak böyle devam ederse, hayatlarında göremeyecekleri boykot kampanyası başlatırız. Ben şu ana kadar hep onların yanında oldum. 'Aynı gemideyiz. Onlar da para kazanacak, kazansın' dedim. Bu çözülmeyecekse Fenerbahçe'nin ne olduğunu görürler. Gösteririz. Hodri meydan... " ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan maç sonu sert tepki: Fenerbahçe'nin ne olduğunu görürler. Gösteririz. Hodri meydan!

Maç sonu konuşan Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Erzurum çok güzel bir şehir. Fenerbahçelilerin çok olduğu bir şehir. Kurtuluş Savaşı'nın başladığı şehirlerden... Maç saatleriyle ilgili bazı kulüpler de serzenişte bulunuyor. Doğrudur. Ama bizim bir talebimiz olmayacak. Bizi çok iyi ağırladı Erzurumlular burada... Başta sayın valimiz olmak üzere yetkililere teşekkür ediyorum.

Sezon başından bu yana Fenerbahçe'ye karşı yayıncı kuruluşun anlayamadığımız politikaları var. Dün bizimle ilgili olmayan bir maçta tezahüratları biliyorsunuz. Saatine baksanız bile bilerek yapıldığı anlaşılıyor. Son derece ciddiyetsiz, saygısız bir durum.

Taraftarımız bu konuyu gündemde tutsun... Şu an bir dekoder kampanyasına gitmeyi düşünmüyoruz. Ancak böyle devam ederse, hayatlarında göremeyecekleri boykot kampanyası başlatırız. Ben şu ana kadar hep onların yanında oldum. 'Aynı gemideyiz. Onlar da para kazanacak, kazansın' dedim. Bu çözülmeyecekse Fenerbahçe'nin ne olduğunu görürler. Gösteririz. Hodri meydan...

Haberin Devamı

Galatasaray'a sert sözler: Futbolcu ayartmanın cezası suçtur

UÇK'nın verdiği kararı öğrendik. Türk futbolu için milat olması açısından çok önemli. Transfer yaparken uyulması gereken kurallar vardır. Yıllardır belli takımların, özellikle bir takımın bunları yaptığını görüyorduk. Kısacası futbolcu ayartmanın bedeli vardır. Tahkim Kurulu'na sesleniyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gözümüz üzerinizde. Ne karar vereceksiniz göreceğiz. Süreci uzatacak mısınız, futbolcunun oynamasına izin mi vereceksiniz...

YORUM YAZ