MENÜ

Ali Koç'tan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor önerisi!

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıkladı... Kulüpler Birliği Başkanı olacak mı? Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı için adının geçtiğinin sorulması üzerine Ali Koç, kendisinin bir talebi olmadığını, kendisine de bir talep gelmediğini söyledi.

Ali Koç'tan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor önerisi... Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıkladı... Kulüpler Birliği Başkanı olacak mı? Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı için kendisinin bir talebi olmadığını, kendisine de bir talep gelmediğini ifade eden Ali Koç, "Zor dönemden geçiyoruz. Kulüplerin çıkarlarının korunması lazım. Kulüpler Birliği Vakfı başkanının Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ya da Fenerbahçe kulüp başkanlarından birinin olması gerekir. Hatta birisinin şöyle bir önerisi var, bir sene önceki şampiyon takımın başkanı kulüpler birliği başkanı olmalı" dedi.

YORUM YAZ