MENÜ

Ali Koç'a Aykut Kocaman örneği!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hakem hatalarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Futbol gündeminde yer alan soruları yanıtlayan Ali Koç'a, Fatih Terim'in Trabzonspor maçı sonrası basın toplantısında "Hakemler de insan, hata yapabilir" açıklaması soruldu. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hakem hatalarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Futbol gündeminde yer alan soruları yanıtlayan Ali Koç'a, Fatih Terim'in Trabzonspor maçı sonrası basın toplantısında "Hakemler de insan, hata yapabilir" açıklaması soruldu.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi.

Ali Koç basın toplantısında "Hakem konularına bu güne kadar hiç girmedik. Bir taç, bir penaltı için ortalığı yangın yerine çeviren bir kulüp olmadık'' sözlerine karşılık olarak Cem Dizdar Aykut Kocaman'ın 'Taç hırsızlığı' ifadesini hatırlatarak ''Demek ki bunlar bu ülkede yapılıyor. Yani yeni bir şey söylemiş gibi yapıp, eskiyi başka bir ambalajla önümüze getirdiğimizde yani insanlarının önüne çıkardığında yani o değişiklik talepleri de çok gerçekçi bulunmuyor en azından benim gibiler tarafından.'' dedi.

YORUM YAZ