MENÜ

Ali Koç, Barcelona ile dev sözleşmeyi imzaladı

Katalan devi, Beko ile olan sponsorluğunu 268 milyon TL karşılığında yeniledi. Basın toplantısına hem Barça Başkanı Bartomeu hem de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç katıldı.

Ali Koç, Barcelona ile dev sözleşmeyi imzaladı

Türkiye’nin global markalarından Beko, Barcelona Futbol Kulübü ile 2014 yılından beri yürüttüğü sponsorluğu 3 yıl daha uzatan ve sponsorluk kapsamını genişleten sözleşmeye imza atarak kulübün global baş sponsorlarından biri oldu. Kulübe bu süreçte ödenecek rakamın, 268 milyon TL olacağı bildirildi. Camp Nou Stadyumu’nda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Bulgurlu ve Barcelona Futbol Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu Floreta’nın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında verilen bilgiye göre Beko, 2018- 2019 sezonundan itibaren üç sezon sürecek sözleşmeyle Katalan devinin üç ana sponsorundan biri unvanını elde etti.

Koç: Birlikte güçlendik

Törende konuşan Koç, “Rahmetli kardeşim Mustafa Koç, 4 yıl önce buraya gelmişti ve demişti ki, ‘Bugün çok sıkı ve uzun bir işbirliği başlıyor.’ Gerçekten de sıkı samimi ve çok başarılı bir işbirliği oldu. Geride bıraktığımız dört yılda son derece verimli bir iş birliğine imza attık. Barcelona sportif başarısını istikrarlı bir şekilde artırırken, Beko da global marka pozisyonunu dünya çapında güçlendirdi” dedi. Başkan Bartomeu da, “Beko, dünya çapında çok önemli bir marka. Böyle bir markayla hem saha içinde hem saha dışında yolumuza devam etmek, dünya futbolundaki elit yerimizi devam ettirmek adına önemli” diye konuştu.

Ali Koç, Barcelona ile dev sözleşmeyi imzaladı



Pique, Beko’nun elçisi olacak

Törene futbol takımının önemli yıldızlarından Gerard Pique de katıldı. Pique’nin, Beko’nun küresel sosyal girişimi “Şampiyonlar Gibi Beslen” projesinin kampanya elçisi olacağı ifade edildi.
İspanyol stoper, “Bu anlaşma, bizi başka bir seviyeye çıkartacak. Hem Barcelona hem de Beko, kendi alanlarında rekabetçi markalar. Onlara her anlamda bol şanslar diliyorum” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ