MENÜ

Ali Koç - Aziz Yıldırım savaşı büyüyor! Fenerbahçe'de kriz..

Fenerbahçe'de eski başkan Aziz Yıldırım ve mevcut başkan Ali Koç arasındaki sözlü atışma devam ediyor. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe kongresi öncesi basın toplantısı düzenlemesi ve Ali Koç'u eleştirmesinin ardından, Başkan Ali Koç da dün düzenlenen Genel Kurul'da Aziz Yıldırım'a cevap verdi. İşte ikili arasında geçen söz düellosunun en önemli anları...

Fenerbahçe'de sular durulmuyor! Dün düzenlenen Genel Kurul öncesinde eski başkan Aziz Yıldırım ve mevcut başkan Ali Koç arasında hararetli bir tartışma yaşandı. Söz düellosu olarak geçen tartışmanın önemli satır başlarını sizler için derledik. İşte Fenerbahçe'deki savaşın önemli anları...

Haberin Devamı

Ali Koç, "Teklifim nedir? Ayağa kalkmayan şöyle diyorsunuz ya. Beni mahkemeye vermezseniz öyle olsun. Beni küçük düşürmek için onların eski futbolcularından medet umuyorsunuz ya mahkemeye vermeyen öyle olsun. Koskoca Aziz Yıldırım böyle bir adamdan medet umar mı?" cümlelerini kullanırken; Azlz Yıldırım, "Sayın Ali Koç, bu kulübe niye geldiğinin farkında değil. Üyeler onu niye seçti, 16 bin kişi ona niye oy verdi anlamamış. Ali Koç, beyaz atlı prens olarak geldi. Pamuk Prenses'i alacak, uçuracak... Beyaz atlı prens küme düşürüyordu bizi!" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ: "HALA DEĞİŞMEMİŞSİNİZ!"

"Herkesin kim doğru, kim yalan söylüyor bilmesi lazım. Belki mahcubiyet duyarsınız. Bize omuz verirsiniz bu mücadeleyi hep birlikte yaparız. Üç yıl önce size yalan söylüyorsunuz demiştim. Şu an değişmemişsiniz demek durumundayım."

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM: "BİZLE RAKİP OLABİLMEN İÇİN..."

"Ali Koç'un içine Aziz Yıldırım ve arkadaşları kaçmış. Lütfen bizi kendine rakip görme. Bizi düşman olarak görme, bizi içinden at. Bizle rakip olabilmen için 20 sene başkanlık yapman, şampiyonluklar alman, stadı yıkıp yeniden yapman, Topuk Yaylası'nı yıkıp yeniden yapman lazım."

ALİ KOÇ: "SAKIN AĞZINIZA ALMAYIN!"

"Efsane başkan olarak kalmak istiyorsanız sizden bekleneni yapın. Ailemi çok seviyorsunuz ya sevindim. Abim rahmetli Mustafa Koç, babam Rahmi Koç. Ben hariç hepsini çok seviyorsunuz. Herhalde onların yanında benim emeklerim mukayese edilemez. Rahmi Koç’un bir lafı vardır; ’Yaydan çıkan ok, geçen zaman, ağızdan çıkan söz ve kaçan fırsat bir daha geri gelmez.’ Siz dün o sözleri ettiniz. Bunun hesabını vereceksiniz. Beni değil siz hiç kimse tehdit edemez. Sizden bir ricam var. Fenerbahçe ile ilgili bir şey konuşurken beni dahil edecekseniz ailemin adını ağzınıza almayın. Sakın bir daha yapmayın. Şiddetle tavsiye ediyorum."

AZİZ YILDIRIM: "BEN FENERBAHÇE'NİN KENDİSİYİM! "

"Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim. Gözünün üstünde kaşın yok demeyeceksin, hapse gideceksin hapse. Bunları yapacaksın. Bugüne kadar sabrettim, bundan sonra sabretmem. 'Aziz Yıldırım'a göstereceğiz' diyor yanındakiler. Neyi göstereceksiniz? Her gecenin sabahı olmaz, bunu bilin."

YORUM YAZ