MENÜ

Ali Güneş: Umudumuzu gelecek haftalara taşıdık

Osmanlıspor Teknik Direktörü Ali Güneş, Ümraniyespor'u 3-2 mağlup ettikleri maçı değerlendirdi. Bir dönüm maçı oynadıklarını vurgulayan Güneş, ''Umudumuzu gelecek haftalara taşıdık ama işimiz hala zor. Ligde kalırsa çok mucize olacak. Pandemi sürecinde geç başladık. Genç bir takımız. Şimdi İstanbulspor maçı var önümüzde” diye konuştu.

Ali Güneş: Umudumuzu gelecek haftalara taşıdık

TFF 1’inci Lig’in 32’nci haftasında Osmanlıspor sahasında Ümraniyespor’u 3-2 mağlup etti ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Ali Güneş, bir dönüm maçı oynadıklarını vurgulayarak, “En azından çok az olan umutlarımızı bir sonraki haftaya taşıyabilmemiz için yüzde 100 galip gelmemiz gereken bir maçtı. Oyunun ilk 20 dakikası gerçekten defanstan top çıkarmakta sıkıntı yaşadık. Ama 20’nci dakikadan sonra yakaladığımız net pozisyonlar vardı. Oyuncularım çok istekli mücadele ettiler, çok genç bir kadromuz var. Eğer bu mücadeleyi göstermeseydik, işimiz daha da zorlaşabilirdi. Oyuncularımı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler. Haklı bir galibiyet aldık. Ümraniyespor gibi güçlü bir takıma karşı galibiyet aldık mutluyuz. Umudumuzu gelecek haftalara taşıdık ama işimiz hala zor. Ligde kalırsa çok mucize olacak. Pandemi sürecinde geç başladık. Genç bir takımız. Şimdi İstanbulspor maçı var önümüzde” diye konuştu.

YORUM YAZ