MENÜ

Ali Ece'den Taylan Antalyalı yorumu: Kast sistemi var

Galatasaray'ın 5- 0 'lık Antalyaspor galibiyetini NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendiren yazarımız Ali Ece, gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Taylan Antalyalı'yı değerlendirdi. Taylan Antalyalı için Ali Ece, 'Gözümüzün önündeki oyuncuları görmüyoruz. Böyle bir kast sistemi var.' dedi.

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray evinde Antalyaspor'u 5-0 yenerken, karşılaşmada Taylan Antalyalı gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı NTV'de değerlendiren yazarımız Ali Ece, Taylan Antalyalı'nın performansını da gündemine aldı. Ali Ece, 'Taylan Antalyalı gözümüzün önündeki oyuncu. Gözümüzün önündeki oyuncuları görmüyoruz. Böyle bir kast sistemi var. Sen yukarı yükselemezsin anlayışı. Ben değerlendirenlerin bakış açısını söylüyorum. Dışarıyı bırakalım içeriye bakalım. Fatih Terim ne dedi? Geçmişine değil geleceğine yatırım yapmamız gerekiyor. Bu karşılaşmadaki Taylan'dan sonra orada oynatmak için gerçekten Arda Turan gelecek mi onuda çok merak ediyorum. ' dedi.

YORUM YAZ