MENÜ

Ali Ece'den Ryan Babel yorumu! ''Futbolcu mu youtuber mı anlayamadık.''

Galatasaray ile yolları ayrılan Ryan Babel, Ajax tranfserini tamamlamak için Hollanda'ya gitti. Gazetemiz yazarı Ali Ece, Sarı - Kırmızlı ekipte beklenileni veremeyen Ryan Babel'i NTV'de yayınlanan Futbol Net programında değerlendirdi. Ali Ece, '' Babel futbolcu mu yoksa youtuber mı anlayamadık.'' yorumunu yaptı.

Süper Lig'de devre arası hazırlıkları devam ederken, Galatasaray'da beklenileni veremeyen Ryan Babel ile yollar ayrıldı. Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Ryan Babel beklenileni veremedi.

Haberin Devamı

Gazetemiz yazarı Ali Ece, Ryan Babel'in performansını NTV'de değerlendirdi. Ali Ece, ''Bekleneni veremedi. Babel'in en büyük sorunu futbolculuğa harcaması gereken mesaiyi sosyal medyada harcıyor. Sen Galatasaray ile futbolcu sözleşmesi yaptın. Youtuber'lık yok sözleşme şartlarında. Kariyer olarak harika bir oyuncu. Ancak Galatasaray'da da Şampiyonlar Ligi hedefinde bekleneni tam olarak veremedi. Galatasary'ın Onyekuru'ya ihtiyacı var, daha dinamik bir oyuncu. Topu daha az ayağında bekletip daha çok önüne atılan toplara koşan bir oyuncu. Ajax'ta da sakatlıklar nedeniyle ihtiyaç oluştu. '' yorumu yaptı.

YORUM YAZ