MENÜ

Ali Ece'den Onyekuru yorumu: Hala ligin en özel oyuncularından!

Gazetemiz yazarı Ali Ece, Galatasaray'da yaşanan Henry Onyekuru ayrılığını NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi. Ali Ece, ''Direkt olarak çok büyük hatadır. Bu hatanın sorumluları hemen kulüpten ayrılmalıdır demiyorum ama Onyekuru senin için ekstra önemli bir oyuncu. Bence hala ligin en özel oyuncularından.'' yorumunda bulundu. İşte Ali Ece'den Henry Onyekuru yorumu...

Galatasaray'ın devre arasından AS Monaco'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru ile yollar ayrıldı. Gazetemiz yazarı Ali Ece, yaşanan ayrılığı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ali Ece, ''Ben burada direkt olarak çok büyük hatadır. Bu hatanın sorumluları hemen kulüpten ayrılmalıdır demiyorum ama Onyekuru senin için ekstra önemli bir oyuncu. İkinci yarıda Galatasaray’ın şampiyonluk yarışına tekrar güçlü bir şekilde geri dönmesini sağlayan en iyi 4 oyuncudan. Oyuncu gelmeden önce hastalık geçirmişti. 1 ay sahalardan ayrı kalmıştı ve oynatmıyorlardı da. Antrenman olarak biraz paslanmıştı ama bence o şartlar için gayet iyi dönüş yaptı. Hala ligin en özel oyuncularından bir tanesi. Sadece hızı değil Galatasaray’da üzerine koyup geliştirdiği şeyler de var. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ