MENÜ

Ali Ece'den o pozisyona çarpıcı yorum: Uçan adam Sabri mi o?

Süper Lig'in ilk yarısının kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u Deniz Türüç ve Jailson'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Çaykur Rizespor'un tek golünü ise Abarhoun kaydetti. Karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendiren yazarımız Ali Ece, VAR sistemini eleştirdi. Ali Ece, 'Vedat Muriç ve Abarhoun pozisyonunda VAR'dan neye baktınız? Uçan adam Sabri değil ya.' yorumunu yaptı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk yarısının kapanış maçında deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 13. dakikada Deniz Türüç ve ve 70. dakikada Jailson'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Çaykur Rizespor'un tek golü ise 18. dakikada Abarhoun kaydetti.

Haberin Devamı

Maçın ardından yazarımız Ali Ece, NTV'de karşılaşmayı değerlendirdi. VAR sistemine eleştiri yapan Ali Ece, ' Bu karşılaşmada Vedat Muriç ve Abarhoun pozisyonunda VAR’dan neye baktınız? Uçan adam Sabri mi bu? Havada asılı kalacak hali yok. Omuza çıkıp kafa topuna çıktığın zaman hele ki stoper ve santrafor pozisyonunda kural ihlali var penaltı vereceksin. Bir de Isla’nın Rizespor’lu oyuncuya yaptığı var. Ona da baktılar. O pozisyon tamam %50 - %50 ama neden VAR kayıtları açıklanmıyor? Avustralya'da açıklanıyor, Hollanda'da açıklanıyor.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ