MENÜ

Ali Ece'den Muslera yorumu: Fenerbahçe taraftarı da ikiye bölündü!

Muslera'nın sakatlığından sonra kaleyi devralacak olan Okan Kocuk hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, “Okan iyi kurtarışlar yaptı. 3-2 iken iyi kurtarışlar yaptı. Yediği ikinci golde Muslera olsa kurtarırdı diyoruz ama kriter Muslera kadar yukarı çıkarılmamalı. Fenerbahçe taraftarları da ikiye bölündü. Altay neden Uğurcan kadar iyi değil tartışması var. kan ile ilgili de yapılabilecek bir karşılaştırma yok. Muslera kadar şampiyonluğa katkı yapacak kadar istikrarlı bir başka oyuncu yok.” dedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda Gaziantep takımını konuk etti. Mücadele 3-3 eşitlikle son buldu.

Haberin Devamı

Yazarımız Ali Ece, Fernando Muslera'nın gelecek sezonun ortasına kadar formasından uzak kalmasının ardından ligin son 7 haftasında kaleyi devralan Okan Kocuk hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ali Ece, Okan iyi kurtarışlar yaptı. 3-2 iken iyi kurtarışlar yaptı. Yediği ikinci golde Muslera olsa kurtarırdı diyoruz ama kriter Muslera kadar yukarı çıkarılmamalı. Fenerbahçe taraftarları da ikiye bölündü. Altay neden Uğurcan kadar iyi değil tartışması var. Okan ile ilgili de yapılabilecek bir karşılaştırma yok. Muslera kadar şampiyonluğa katkı yapacak kadar istikrarlı bir başka oyuncu yok. Sen bir kaleciden çok daha fazlasını kaybettin. Beşiktaş'ta Atiba neden bu kadar uzun zamandır oynuyor. Takım bir aileyse Atiba ailenin anne babası gibi davrandı. Muslera da öyle.” dedi.

YORUM YAZ