MENÜ

Ali Ece'den Mehmet Topal krizi yorumu: Hatalı olan alternatifini bulmayanlardır!

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'u konuk etti. 3-1 sarı lacivertli takımın üstünlüğü ile son bulan karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar Mehmet Topal'a tepki gösterdi. Yazarımız Ali Ece, Mehmet Topal tepkilerini yorumladı!

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de taraftarlar, Mehmet Topal'a tepki gösterdi.

Haberin Devamı

67. dakikada Miha Zajc'ın yerine oyuna dahil olan Topal, taraftarların protestosuna alkışla karşılık verdi ve yedek kulübesine, "Beni değiştirin" işareti yaptı.

Son düdüğün ardından Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, Mehmet Topal'ın taraftarlara giderek alkışlamasını istedi ancak tecrübeli oyuncu, tüm ısrarlara rağmen bunu kabul etmedi ve soyunma odasına gitti.

"Hatalı olanlar, alternatif bulmayanlardır"

Mehmet Topal ile Fenerbahçe taraftarı arasındaki krizle ilgili konuşan yazarımız Ali Ece, "Bu konuda direkt olarak hatalı olanlar; Mehmet Topal'ın yaşının ilerleyip performansının düşeceğini hesaplamayarak yerine daha genç bir alternatifi bulmayanlardır." dedi!

YORUM YAZ