MENÜ

Ali Ece'den Karius yorumu: Burası rehabilitasyon merkezi mi?

Beşiktaş'ta kötü gidişat devam ederken, Siyah - Beyazlı takımın futbolcuları eleştirilerin odak noktası olmaya devam ediyor. Gazetemiz yazarı Ali Ece, Beşiktaş'ın sorunlarını NTV'de yayınlanan Futbol Net programında değerlendirdi. Takımda aidiyet duygusunun olmadığını vurgulayan ve Karius transferini mantıklı bulmadığını savunan Ali Ece, ''Karius Beşiktaş'a rehabilite olmaya geliyormuş. Niye? Polikliniğe gitsin.'' yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ta kötü gidişat sürüyor. Süper Lig'de son 5 maçta sadece 1 galibiyet elde eden Siyah - Beyazlılarda futbolcular eleştirilerin odak noktası olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Gazetemiz yazarı Ali Ece, Beşiktaş'ın sorunlarını NTV'de değerlendirdi. Aidiyet duygusunun önemini vurgulayan Ali Ece, ''Aboubakar geldi, o da kiralıktı. Aboubakar ayrıldı sonra başka takımda oynarken Porto, Beşiktaş'a yenildi. O gidip öyle bir aidiyet hissetti ki, soyunma odasına gitti. Beşiktaşlı arkadaşlarıyla sevinç gösterilerine katıldı. Profesyonel olarak yaptığı yanlış ama sözleşmeli oyuncuları %80'inde ne aidiyet duygusu var ne de profesyonellik duygusu var. Hiçbir özellikleri yok. '' dedi.

Kaleci Loris Karius transferini mantıklı bulmadığını dile getiren Ali Ece, ''Karius konusunda bu kadar saçma bir transfer yapılmaz. Beşiktaş'a rehabilite olmaya geliyormuş. Niye? Gitsin polikliniğe Neden Beşiktaş'a geliyor? Üzerine bir de para mı alacak? Beşiktaş'ın iyi kalecisi vardı. İyi kaleci buldun mu yıllarca tutacaksın. Beşiktaş'ın en önemli sorunu odur.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ