MENÜ

Ali Ece'den Galatasaray - Göztepe maçı hakemlerine eleştiri: Olacak iş değil!

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi Saracchi (60'), Emre Akbaba (81') ve Yunus Akgün (90+8')'ün golleriyle 3-1 mağlup etti. Göztepe'nin golünü ise 77. dakikada Stefano Napoleoni kaydetti. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi ve VAR kullanımına dair eleştirilerde bulundu.

Galatasaray, Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendiren yazarımız Ali Ece, VAR sisteminin kullanımına ilişkin eleştiride bulundu.

Haberin Devamı

Ali Ece, ''Saracchi’nin harika golü maça damga vuran anlardan biri. Türkiye’de ofansif açıdan çok az böyle oyuncu var. Saracchi’nin 2 tane savunmada eksiklerini gösterdiği pozisyon oldu. Bunlardan birisi de Göztepe'nin golü. Orada %100 Saracchi’nin hatası değildi ama o kadar rahat orta yaptırılmaz. Maçın önüne geçen durumlardan birisi de VAR’ı bu kadar kötü kullanmak. Gerçekten olacak iş değil. Her maç VAR böyle kullanılsa bence de kaldırılsın.'' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ