MENÜ

Ali Ece'den Galatasaray - Gaziantep FK maçı yorumu: Belhanda'nın hatası yok!

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantep FK'yı konuk etti. 10 kişiyken 3-1'lik bir skor elde eden Sarı - Kırmızlı ekip bu skoru koruyamayarak kendi sahasından 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi.

Tek çaresi kazanmak olan Galatasaray, dün oynanan Gaziantep FK karşılaşmasından 3-3'lük bir skorla ayrıldı. Ahmet Çalık'ın kırmızı kart görmesi sonrası 10 kişi kalan ve skoru 3-1'e getiren Sarı - Kırmızlı ekip, son saniyelerde yediği penaltı golüyle yıkıldı.

Haberin Devamı

Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi. Ali Ece, rakip oyuncu Djilobodji'nin kaydettiği ilk gol hakkında 'Galatasaray 11 kişiyken de çok önemli bir eksiği vardı. Savunma oyuncuların eksikken senin kolektif savunma organizasyonuna ekstra dikkat etmen gerekiyor. Galatasaray’ın yediği golde gördüğümüz gibi hiç dikkat edilmedi. O yenilen gol Belhanda’nın hatası değil. Belhanda ile eşleştirmek hata. ' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ