MENÜ

Ali Ece'den flaş yorum: Galatasaray - Alanyaspor maçının özeti 'Look at the tabela'

Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Galatasaray - Alanyaspor maçı ardından NTV'de yayınlanan 90+ programında maçı değerlendiren yazarımız Ali Ece, 'Galatasaray taraftarı haklı olarak, onlara yaşattığı mutluluklardan, başarılardan dolayı Fatih Terim hocayı babaları gibi sevdikleri için toz kondurmak istemiyorlar. Maçında özeti Galatasaray lehine Fatih Hocanın dediği gibi 'Look at the tabela' 'dedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'u evinde ağırladı. 20. Dakikada Belhanda'nın penaltı kullanması ile birlikte 1-0 öne geçen Galatasaray, maçı bu skorla tamamladı. Yazarımız Ali Ece, Galatasaray - Alanyaspor maçını NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Yazarımız Ali Ece, sezon başında transferler bittiğinde Galatasaray bir lig maçına çıkacak. Santraforu Adem, sağ kanadı Belhanda sol kanadı da hücumda Ömer. Ne dersin? sorusuna 'Benim fikrim önemli değil. Galatasaray taraftarlarına transfer bittiği zaman anket yapsak ve bu soruyu sorsak %1!i sadece 'evet olur' derdi. Onlarda sevgili Ömer Bayram'ın babası ve diğer arkadaşlarımızın ailesi. Bu arada şunu söyleyeyim Galatasaray'da Ömer Bayram yine iyi bir oyun oynadı onu belirteyim Ama bazıları o kadar kötü ki sırayla bahsedeceğiz.' dedi

Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'nda aldığı 3 puanı değerlendiren Ali Ece, 'Benim için maçın özeti golü Belhanda attı lakin 3 puanı kazandıran kaleci Muslera artı Galatasaray taraftarı. Galatasaray taraftarı da farkında. Takımın özellikle ve ofansif açıdan Galatasarayın tarihsel kalitesinde olmadığının farkındalar. Bir yandan da Galatasaray taraftarının bir çoğu haklı olarak, onlara yaşattığı mutluluklardan başarılardan dolayı Fatih Terim hocayı babaları gibi sevdikleri için toz kondurmak istemiyorlar. Maçında özeti Galatasaray lehine Fatih Hocanın dediği gibi 'Look at the tabela.' ' Ama hani what can i do sometimes diye devam ediyor ya. Yapabileceği şeyler var. Kendisi de bunun mesajlarını verdi.' şeklinde yorumladı.

YORUM YAZ