MENÜ

Ali Ece'den flaş yorum: Lobisi yok!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında BTC Türk Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Süper Lig'in 12. haftasında BTC Türk Yeni Malatyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, fırsat tepti. Sarı-lacivertliler ilk yarının uzatma dakikalarında Emre Belözoğlu ile yakaladığı penaltıyı gole çeviremedi. Maçın kalan dakikalarında da yakaladığı şansları değerlendiremeyen Sarı-lacivertliler, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin ilk yarıda çok dengesiz hücum ettiğini ifade eden Ali Ece, "Bir taraftan yüzde 53, diğer taraftan yüzde 22 hücum ediyorsan oyunun yönünü hızlı değiştiremiyorsun demektir. O zaman zaten sen Fenerbahçe klasında hücum yapamıyorsun demektir. Bu çok çarpıcı ve çok açıklayıcı bir istatistik" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın iddiasının diğer hocalardan farklı olduğunu söyleyen Ali Ece, "Ersun hocanın lobisi yok. Ersun hocayı taraftar getirdi göreve. Sayın başkan Ali Koç da çok sıcak bakmıyordu. Taraftarın bu desteğinin karşılığı başka bir oyun olmalı." dedi.

YORUM YAZ