MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına: Tribünleri hareketlendiriyor!

Misli TV'de yayınlanan programda yazarımız Ali Ece, Süper Lig'de yedek oyuncuların takımlarına sağladıkları katkıları değerlendirdi. Ali Ece Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu için 'Ferdi Kadıköy'de ısınmaya başladığı zaman bir hareketlenme, bir heyecan oluşuyor.' yorumunu yaptı.

Yazarımız Ali Ece Misli TV'de futbolun yedek kahramanlarını değerlendirdi. Umut Nayir ve Ferdi Kadıoğlu gibi isimleri gündemine alan Ali Ece, oyuncuların performansını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna giren ve gol katkısı sağlayan Ferdi Kadıoğlu'nun performansını Ali Ece, 'Tamamen koparan hücum aksiyonu oldu. Son derece etkileyici bir goldü, estetik bir goldü. En önemlisi de Fenerbahçe tarihine bakınca o son şampiyonluk, Ersun Yanalla, o zamanda Webo vardı. Webo sonradan girmek için ısınırken tribünleri hareketlendiriyordu, heyecanlandırıyordu. Bu maçta da skor ne olursa olsun Ferdi'yi görünce tabi genç yetenek olmasının da etkisi var ve sağ önde Moses bekleneni veremediği için. Aslında Hollanda da gençken ofansif orta saha merkezde yetişen bir oyuncu ama orada da oynayabileceğini gösterdi. Ferdi Kadıköy'de ısınmaya başladığı zaman bir hareketlenme, heyecan oluşturdu. Bununda karşılığını verdi.' şeklinde yorumladı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de yedek oyuncuların takımlarına sağladıkları katkıları değerlendiren Ali Ece, 'Zaten bakarsak ligde de bu sezon neredeyse her sezon olduğu gibi oyuna sonradan giren oyuncuların gol katkısı, oynadıkları takımları üst seviyeye çeken faktörden bir tanesi. Bu sezon yedekten en fazla gol katkısı yapan, gol katkısı bulan iki takım Sivasspor ve Beşiktaş. Puan tablosunda da yerleri ortada.' dedi

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında Umut Nayir'in gösterdiği performans hakkında Ali Ece, 'Umut Nayir'e de gelirsek, Umut Nayir geçen sezon hatırlarsan Bursa'da Akhisarla oynadıkları maçtı 2-0 yenikken oyuna girmişti. Yine oyunu artı 2 gol katkısıyla yine maçı döndürmekte çok önemli rol oynamıştı. ' dedi

YORUM YAZ